به گزارش خبرنگار مهر حجت الاسلام رحیم اختیاری، ظهر امروز در نشست خبری با خبرنگاران که به مناسبت دهه وقف برگزار شد، ابراز داشت: در ۶ ماهه اول امسال، ۳ مورد وقف با ارزش ریالی ۵ میلیارد ریال، توسط خیرین وقف شده است.
وی تاکید کرد: با ترویج فرهنگ وقف می توان بسیاری از معضلات فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و اشتغالی را در جامعه درمان کرد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرسان مرند با اشاره به ضرورت هدایت نیات وقف به نیازهای جدید جامعه اظهار داشت: در تلاشیم تا وقف ها را به نیات جدید به ویژه حوزه اقتصادی و اشتغال، هدایت کنیم زیرا امروز با توجه به مشکلات اقتصادی و اشتغال و نیازهای روز، نیازمند وقف با نیات جدید هستیم.
حجت الاسلام اختیاری بیشتر وقف های شهرستان مرند را انتفاعی دانست و ادامه داد: وقف های انتفاعی درآمدی ندارند تا در موارد عام المنفعه صرف شوند، اما با جذب سرمایه گذار و استفاده از شرکت های دانش بنیان می توان از املاک وقف شده جهت رونق تولید استفاده کرد.
وی تاکید کرد: رویکرد سازمان اوقاف، خارج شدن از حالت سنتی و ورود به بحث سرمایه گذاری در اراضی وقفی است و هدف ما در شهرستان مرند نیز فرهنگ سازی برای انجام وقف های مشارکتی در میان مردم است تا از این طریق در زمینه های مورد نیاز، وقف های لازم صورت گیرد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان مرند تحقق وقف و کار خیر را از اهداف مهم اوقاف دانست و تاکید کرد: واقفان می توانند در وقف های مشارکتی و شخصی، متولی موقوفه را با اختیار خود انتخاب کرده و جزئیات آن را در وقف نامه بیاورند.
حجت الاسلام اختیاری تصریح کرد: وقف های ما در سالیان اخیر بیشتر انتفاعی و بدون درآمد بودند و در این مورد، سعی می کنیم با جهت دهی و مشاوره در وقف، موقوفات را به سمت منفعتی شدن ببریم.
وی در ادامه از برگزاری همایش یاوران وقف در روز سه شنبه با هدف تجلیل از تعدادی از واقفان شهرستان مرند در فرهنگسرای شهرداری مرند خبر داد.
رئیس اوقاف و امور خیریه شهرستان مرند همچنین با اشاره به وجود ۱۲ هزار مدرسه موقوفه در کشور خاطرنشان کرد: با توجه به وجود موقوفه بسیار در این زمینه، تاسیس اداره رسیدگی به موقوفات مرتبط با آموزش و پرورش در برنامه های سازمان اوقاف قرار دارد.
نظر شما