به گزارش خبرگزاری مهر، علی رمضانی بر ضرورت توسعه فرهنگ کتابخوانی در مدارس تأکید کرد و گفت: برای توسعه فرهنگ کتاب و کتابخوانی در بین دانشآموزان و با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی امسال نیز ۵۰ هزار نمایشگاه در ۵۰ هزار مدرسه بر پا میشود.
مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی گفت: ابتدا بهوسیله چاپ اطلاعیه در روزنامههای کثیرالانتشار، وبگاه موسسه فرهنگی منادی تربیت و نیز ارسال پیامک، از ناشرین محترم سراسر کشور تقاضا میشود در این طرح ملی فرهنگی با آموزشوپرورش همکاری کنند.
رمضانی ادامه داد: مقدمات برپایی این نمایشگاهها از مرداد آغازشده است و تاکنون ۱۰۰ناشر در مراحل اولیه این طرح شرکت کردهاند و پس از ارزیابی کارگروه کتاب، آثار ناشران تائید شده است.
مدیرکل فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی توسعه کتاب و کتاب و کتابخوانی را از اولویتهای نظام تعلیم و تربیت بر اساس سند تحول بنیادین دانست.
وی ادامه داد: دبیرخانه مؤسسهی فرهنگی منادی تربیت در فاصله زمانی تعیینشده، مبادرت به پذیرش و ثبت مشخصات کتب رسیده میکند و سپس هر یک از کتابها را برحسب طبقهبندی تعیینشده، در گروههای موضوعی گوناگون تقسیم میکند این طبقهبندی، زمینهساز اجرای عملیات بررسی و ارزیابی کتابها توسط کارشناسان و داوران متخصص در هر یک از موضوعات است.
رمضانی خاطرنشان کرد: کتابهای مناسب وتأییدشده در شورای بررسی بهصورت نمایشگاهی متمرکز برای کارشناسان و صاحبنظران استانها براساس گروه کارشناسی۳ الی ۷ نفره کتاب به نمایش گذاشته میشود. نمایشگاه این دوره در اردوگاه میرزا کوچک خان شهر رامسر برگزار شد و پس از جمعآوری کل کتابها، آنها در بستهبندیهای، کارتنهای مخصوص مقطع ابتدایی، کارتنهای مخصوص مقطع متوسطه اول و کارتنهای مخصوص مقطع متوسطه دوم تقسیمبندی و به استانها ارسال میشود و همزمان با نخستین روز هفته کتاب جمهوری اسلامی ۵۰۰۰۰ هزار نمایشگاه کتاب در ۵۰۰۰۰ مدرسه در سراسر کشور شروع به کار میکنند.
وی تعداد ناشران را ۱۰۰ انتشاراتی عنوان کرد و افزود: از این تعداد ناشر ۵۰۰ هزار کتاب در ۷۰۰ عنوان خریداریشده است که در حال بستهبندی و ارسال به استانها است.
نظر شما