۱۶ آبان ۱۳۹۸، ۱۶:۵۰

عضو کمیسیون انرژی مجلس:

اقلیم آبادان با صید و صیادی پیوند خورده است

 اقلیم آبادان با صید و صیادی پیوند خورده است

آبادان– عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: اقلیم آبادان با صید و صیادی پیوند خورده است؛ اگر در مسیر توسعه صید و پرورش آبزیان، فهم جدیدی داشته باشیم، می توانیم شرایط بهتری را شاهد باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، غلامرضا شرفی ظهر امروز در جلسه بررسی مشکلات حوزه صید، صیادی و آبزی پروری شهرستان که با حضور رئیس کل شیلات کشور در محل سرسرای اجتماعات فرمانداری ویژه شهرستان آبادان برگزار شد، افزود: مسیر توسعه از چنین گذرگاهی عبور می کند و موقعیت آبادان توسعه اش در این شکل تعریف شده است.

وی با اشاره به برخی مشکلات بخش صید و صیادی در آبادان اظهار کرد: باید فکری به حال تعدد شناورهای سبک و سنگین در این منطقه شود، چرا که مختصات و امکانات برای این حجم از شناورهای بسیار کم و ناچیز است.

شرفی با بیان اینکه وجود دو میلیون نفر در ۱۲۰ کیلومتر پهنه آبی یکی از مولفه های توسعه است، تصریح کرد: دومین مولفه توسعه مرکزیت را آبادان دارد.

نماینده مردم آبادان در مجس شورای اسلامی ضمن تاکید بر اینکه به یک انسجام فکری و حرکت سازمان یافته در بدنه دولت نیاز است، یادآور شد: ما نمایندگان آبادان برای کمک به این مسئله اعلام آمادگی می کنیم و لذا اگر در این باره خوراک علمی وجود داشته باشد، در بودجه سال آینده هیچ مشکلی در این زمینه وجود ندارد.

شرفی گفت: صید سنتی شاید بر حسب ظاهر یک کارآفرینی عددی ایجاد می کند اما این صید منسوخ شده است؛ لذا ناوگان باید مکانیزه شود، از سوی دیگر نیز بازار سازی منسوخ شده و نیاز سنجی مد نظر است و لذا وقت، انرژی و هزینه ای که صرف بازار سازی می شود نمی تواند صرفه اقتصادی داشته باشد.

وی افزود: امید می رود تا با همفکری یکدیگر (شیلات و شرکتهای تعاونی) به جایی برسیم که ناوگان پیشرفته و مکانیزه ای داشته باشیم.

شرفی  با تاکید بر اینکه باید نگاه علمی به پرورش آبزیان انجام شود، اظهار کرد: اگر تاکنون در این باره موفقیت چندانی حاصل نشده به سبب آن است که به شکل علمی چندان به آن ورود نکرده ایم.

نماینده مردم آبادان در مجلس شورای اسلامی خطاب به رئیس کل شیلات کشور تصریح کرد: در جلسه ای از سوی استاندار خوزستان به شکل آزمایشی مجوز و پروانه صید ۳ ساله به ۴۵۰ صیاد آبادانی داده شد تا بعدها به شکل سازمان یافته ای به آن برسیم، به طور حتم با راه اندازی اسکله صیادی آبادان ظرفیت باراندازها تا ۲ برابر افزایش می یابد.

وی با یادآوری اینکه پایدارترین بازار آن است که فاصله از تولید به مصرف نزدیک باشد، یادآور شد: متاسفانه در میان دستگاه های اداری با سایر بخش ها فاصله زیادی وجود دارد؛ لذا برای کوتاه کردن این فاصله باید برخی اختیارات به شهرستان داده شود.

کد خبر 4765708

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha