به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا رهایی در مراسم گردهمایی فارغ التحصیلان رشته فیزیک هسته ای دانشگاه صنعتی امیرکبیر گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر دانشگاهی است که کمترین درصد فارغ التحصیلان آن بعد از فراغت از تحصیل به خارج از کشور مهاجرت کرده اند. دانشگاه صنعتی امیرکبیر در سال آینده به 50 سالگی خود می رسد. 50 سالی که سعی کرده است با وجود همه مشکلات و محدودیت ها از امکانات محدود استفاده کند و افرادی را تحویل جامعه دهد که بتوانند بیشترین اثربخشی را در رابطه با حل مشکلات کشور و فعالیت های علمی کشور داشته باشند.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بیان ضریب رشد این دانشگاه در یک دوره 5 ساله گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سالهای 81 تا 85 حدود 140 مورد ثبت اختراع داشته است که 38 مورد آن مربوط به سال 85 است. آمار نشان می دهد که هر ساله تلاش پژوهشگران توانسته است بیشتر به بار می نشیند.
وی در گزارش از وضعیت این دانشگاه یادآور شد: دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هر 15 دانشکده خود از مقاطع کارشناسی تا دکتری فعال است و اکنون 600 دانشجوی دکتری دارد. مجموعه دانشجویان دانشگاه صنعتی امیرکبیر در بخش های مختلف آموزشی و پژوهشی افتخار آفرین هستند و دانشگاه در سال جاری در 9 زمینه به عنوان قطب علمی معرفی شده است.
رئیس دانشگاه صنعتی امیرکبیر به سابقه برنامه های این دانشگاه در دهه 60 اشاره کرد و گفت: دانشگاه صنعتی امیرکبیر از سال 60 در زمینه هایی مانند راه اندازی دوره های دکتری رشته های مهندسی هسته ای و مهندسی شیمی و پتروشیمی وارد شد اما در خیلی موارد با توجه به شرایط و توانایی موجود اعتقادی به تاسیس این رشته ها وجود نداشت. در آن زمان خیلی از دوستان در وزارت علوم با این ایده ها و تصمیمات مخالفت کردند و عنوان می شد که اعضای هیئت علمی از آمادگی لازم برای این رشته ها برخوردار نیستند و امکانات تحقیقاتی چندانی فراهم نیست. اما دکتر رضا امراللهی رئیس وقت سازمان انرژی همت کرد و بحث را پیش گرفت.
نظر شما