به گزارش خبرنگار مهر، عبدالله هندیانی با اشاره به برگزاری گردهمایی ارایه فناوریهای نوین در پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالا و ارز که در روزهای ۳تا۵ آذرماه در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری برگزار خواهد شد، گفت: این رویداد با توجه به دستور رئیس جمهور مبنی بر بهرهگیری از ظرفیتها و پتانسیلهای شرکتهای دانش بنیان در امر مبارزه با قاچاق ارز و کالا برنامهریزی شده است.
وی تصریح کرد: شرکتهای دانش بنیان دستاوردهای بسیاری دارند که به دلیل عدم اطلاع سازمانها، وزارتخانهها و نهادهای مرتبط، قابلیت استفاده از این ظرفیتها تاکنون عملی نشده است. ما در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز به این نتیجه رسیدهایم که استفاده از این ظرفیتها به صورت متمرکز، میتواند به وظایف سازمانی ما کمک شایان توجهی کند.
هندیانی ادامه داد: بیش از ۲۶ سازمان عضو ستاد هستند که در راستای مبارزه با قاچاق کالا و ارز با ما همکاری میکنند و میتوانند از این ظرفیتها استفاده کنند؛ لذا با هماهنگی صندوق نوآوری و شکوفایی و امکانات خوبی که این صندوق در اختیار دارد؛ مقرر شده است که رویدادی را به مدت سه روز در این حوزه برگزار کنیم. امیدوارم با حضور حداکثری شرکتهای دانش بنیانی که قابلیت فعالیت و اقدامات پیشگیرانه در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز را دارند، تسهیل کننده این باشیم که سازمانها و وزارتخانههای کشور بتوانند از این ظرفیتها استفاده کنند.
معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، اظهار کرد: انتظار داریم سازمانها و نهادها و شرکتهای دانش بنیان، در این رویداد با یکدیگر ارتباط برقرار کرده و ظرفیتهای یکدیگر را بشناسند. این فرصت بسیار خوبی است تا هم شرکتهای دانش بنیان بتوانند فعالیتهای خود را به سازمانهایی که در این حوزه فعال هستند نشان دهند و هم سازمانهایی که در حوزه مبارزه با قاچق کالا و ارز فعال هستند بتوانند ظرفیتهای این شرکتها را بشناسند.
وی یادآور شد: اگر اقدامات پیشگیرانه بخواهد در حوزههای مختلف صورت گیرد، لازم است که از بهترین و جدیدترین تکنولوژیهای روز دنیا و توانمندیهای جدید استفاده شود. از همینرو معتقدم شرکتهای دانش بنیان و نوآفرینی که در این زمینه فعال هستند، میتوانند کمک کنند که اگر سیاستگذاری در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز صورت میگیرد با استناد به ظرفیت آنها باشد.
هندیانی با اشاره به اینکه برگزاری رویداد پیشرو بهترین حمایتی است که ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز میتواند از شرکتهای دانش بنیان داشته باشد، گفت: امیدواریم بتوانیم از این رویداد سه روزه نهایت استفاده را ببریم؛ چرا که برگزاری این رویداد یعنی اتصال بین ظرفیتهای موجود در کشور با بخشی که میتواند به تولید تجاری محصولات و خدمات شرکتهای دانش بنیان کمک کند. ستاد نیز به عنوان یک دستگاه ناظر بر اجرای اقدامات ۲۶ عضو خود در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز، میتواند ارتباط میان شرکتهای دانش بنیان با سازمانها را تسهیل کند.
معاون پیشگیری و کاهش تقاضای ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز بیان کرد: علاوه بر این ستاد میتواند از صندوق نوآوری و شکوفایی و سایر بخشهایی که میتوانند در این زمینه نقش حمایتی داشته باشند نیز درخواست کمک بیشتر به شرکتهای دانش بنیان فعال در این حوزه را داشته باشد؛ چرا که صندوق نوآوری یکی از ارکان اصلی اکوسیستم نوآوری و فناوری در کشور است. در همین راستا برگزاری رویدادهای تخصصی که صندوق نوآوری در دستور کار خود قرار داده است یکی از بهترین اقداماتی است که میتواند باعث توسعه بازار شرکتهای دانش بنیان شود.
وی خاطرنشان کرد: کشور باید به جوانان و افرادی که با ایدههای مختلف و فکرهای جدید در حوزههای متفاوت مشغول فعالیت هستند، اعتماد کند چرا که بدون شک عملیاتی شدن ایدهها یک فرآیند پیچیده و دشوار است و باید در این راه جوانان را حمایت کرد.
نظر شما