به گزارش خبرنگار مهر، حسین وطن پور پیش ازظهر چهارشنبه در آیین رونمای یاولین پروژه استارتاپی دانشجویان علوم پزشکی مازندران، با بیان اینکه دانشجویان برای فعالیت خلاقانه و فناوری در دانشگاه ها باید اجازه آزمایش و خطا را داشته باشند، گفت: اگر دانشجویی با خراب شدن یکی از تجهیزات آزمایشگاهی مجبور به خریداری و تهیه آن باشد نمی توانند با انگیزه لازم فعالیت خلاقانه را انجام دهد.
وی پژوهش را مقدمه فناوری دانست وافزود: برخی از افراد فکر می کنند که دانشگاه نسل سوم یعنی در آن به آموزش و پژوهش توجه نشود درحالی که مسیر فناوری از پژوهش آغاز می شود.
دکتر وطن پور ادامه داد: فردی می تواند در حوزه فناوری موفق باشد که فردی پژوهش گرو خلاق باشد زیرا در فناوری فرد قرارنیست که کپی کند.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور با بیان اینکه پروژه های پژوهشی و پایان نامه ها باید پیوست فناوری داشته باشد، گفت: در سال های اخیر در حوزه آموزشی و پژوهشی اقدامات خوبی شده است به طوری که امروزه کشور ما جزو 16 کشور دنیا و رتبه اول منطقه در حوزه پژوهش است.
وی با بیان اینکه کشور ما در حوزه پژوهشی از کشورهای ترکیه و مصر سبقت گرفته و در حال حاضر فاصله زیادی با آن ها دارد، افزود: با توجه به فراهم آوردن زیرساخت های لازم در حوزه آموزشی و پژوهشی در کشور در سال های آینده کشورما جزو 14 کشور برتر جهان در حوزه پژوهشی می شود.و
دکتر وطن پور با بیان اینکه در حوزه مقالات پژوهشی ارتباطات بین المللی کم است، گفت: متاسفانه پرپوزال های ما خریدار بین المللی ندارد بنابراین باید پرپوزال هایی تهیه شود که بتوان همکاران بین المللی را جذب کرد.
رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کشور بر توجه به پژوهش هایی که قابلیت تجاری سازی را دارد تاکید کرد و ادامه داد: فناوری در دنیا شاخص هایی دارد که کشور ما در حوزه نیروی انسانی توانسته به جایگاه خوبی برسد و برای موفقیت در این حوزه باید به سایر شاخص ها توجه ویژه ای شود.
نظر شما