دکترعباس تقی زاده در گفتگو با خبرنگار مهر افزود: هم اکنون در 18 منطقه تهران این خانه های اسباب بازی راه اندازی شده که تعداد آنها در برخی از این مناطق بین یک تا 5 پایگاه است اما در برخی مناطق تهران به علت عدم فضای مناسب هنوز یک پایگاه هم ایجاد نشده است.
وی اظهار داشت: اعتبار برای راه اندازی این پایگاه ها به صورت غیر متمرکز است چرا که در برخی موارد برای راه اندازی این خانه ها ساختمان وجود دارد اما تجهیزات لازم فراهم نشده و در برخی موارد برای راه اندازی آنها باید مراکز موجود تغییر هویت بدهند.
مدیر کل اداره سلامت شهرداری تهران در مورد ضرورت ایجاد این خانه های اسباب بازی گفت: تبدیل شدن خانه ها به آپارتمان های کوچک باعث ایجاد محدودیت و مشکلاتی نظیر محدودیت های حرکتی برای کودکان شده است.
تقی زاده تصریح کرد: شیوه زندگی آپارتمان نشینی باعث شده که بازیهای حرکتی و فیزیکی کودکان به بازیهای تلویزیونی و رایانه ای تبدیل شود که این امر نیز می تواند باعث ایجاد اثرات نامطلوب ناشی از اشعه های تلویزیونی و نیز استرس های روانی ناشی از بازیهای رایانه ای برای کودکان شود.
وی با اشاره به اینکه نوع اسباب بازیهایی که هم اکنون برای کودکان وجود دارد، مناسب نیست، گفت:خانه های اسباب بازی با هدف ارتقای سطح سلامت کودکان با آموزش مهارت های اجتماعی، رشد حرکتی و هوش هیجانی به وسیله آموزش های غیر مستقیم از طریق اسباب بازی، ایجاد می شوند.
نظر شما