به گزارش خبرنگار مهر، فرید صیدی نژاد پیش از ظهر یکشنبه در حاشیه همایش روز جهانی خاک در بیرجند در جمع خبرنگاران با اشاره به شرایط تفکیک اراضی کشاورزی بیان کرد: تفکیک اراضی بر اساس حد نصاب هایی که وزارت جهاد در سال ۹۵ به دولت ارائه کرد، متناسب با طرح های مختلف، کمیت و کیفیت منابع آب و خاک انجام می شود.
وی ادامه داد: حد نصاب ها و تفکیک قانونی در شهرستان ها انجام شده که اگر رعایت شود، شاهد تفکیک غیر مجاز کمتری خواهیم بود.
صیدی نژاد با بیان اینکه اراضی کشاورزی به مرور در حال کوچک شدن هستند، اظهار کرد: در راستای حفظ اندازه اراضی کشاورزی و حد نصاب ها، باید مقررات جدید وضع شود.
وی ادامه داد: آینده کشور و تامین نیاز غذایی وابسته به خاک بوده که اگر برای این امر فکری انجام نشود و به صورت مشاء خرید و فروش های متعدد صورت گیرد، قطعات کوچک می شود.
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی سازمان امور اراضی کشور اظهار کرد: در حال حاضر تنها ۳۰ درصد از اراضی کشاورزی کشور سند دارند که در سال جاری اعتباراتی برای این امر اختصاص داده شده است.
وی با اشاره به قانون حفاظت از خاک بیان کرد: آیین نامه این قانون در خردادماه سال جاری تصویب شد و دستگاه های اجرایی مخاطب باید در ارائه این آیین نامه به دولت تلاش کنند.
صیدی نژاد اظهار کرد: جلوگیری از تخریب خاک و آلاینده ها و به استاندارد رساندن کودهای شیمیایی از جمله اهداف تصویب این قانون است.
وی با اشاره به اهمیت یکپارچه سازی اراضی کشاورزی بیان کرد: یکپارچه سازی تمام اراضی کشاورزی نیاز به اعتبار داشته که اعتبارات محدود است.
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی سازمان امور اراضی کشور گفت: دولت ردیفی برای یکپارچه سازی به لحاظ تجمیع اراضی کشاورزی ایجاد نکرده است.
نظر شما