دکتر ابراهیم ابوذری در گفتگو با خبرنگار مهر در کرج افزود: خواص مکانیکی مناسب، امکان استفاده در گستره دمای 150 درجه زیر صفر، قیمت و کارآیی از مزایای این نوع عایق در مقایسه با عایق های متداول مورد استفاده در کشور است.
وی خاطر نشان کرد: لوله های عایق شده با فوم های سخت پلی یورتان ، از حدود 30 سال پیش در دنیا برای انتقال مواد گرم یا سرد به صورت موفقیت آمیزی مورد استفاده قرار گرفته و مزایا و کاربردهای ویژه ای برای کاربران داشته اند.
ابوذری یادآور شد: به حداقل رساندن میزان مبادله حرارت با محیط از خواص بی نظیر این فوم ها است و از لحاظ خواص عالی مکانیکی ، مقاومت بالای گرمایی و جذب آب اندک نیز یکی از بی نظیرترین عابق های لوله است.
وی ادامه داد: در حال حاضر عایق های مذکور به طور اندک مورد استفاده قرار می گیرند و هیچ کار پژوهشی در زمینه مزایای عایق های پلی یورتانی صورت نگرفته و بیشتر از عایق های پایه قیری برای مصارف مختلف استفاده شده است.
مسئول گروه پژوهشی شیمی پلیمر جهاد دانشگاهی واحد تربیت معلم اعلام کرد:در روند اجرای طرح پژوهشی بررسی مزایای عایق های پلی یورتان ، مزایای این نوع عایق و معایب سایر عایق ها مورد بررسی قرار می گیرد و نیاز به استفاده از عایق های جدید یادآوری می شود.
ابراهیم ابوذزی تقسیم بندی انواع عایق های مورد استفاده ، مقایسه قیمت های تمام شده عایق های مختلف ، چگونگی انتقال انرژی ، تهیه مواد اولیه و امکان سنجی تولید عایق پلی یوتران در ایران را از عمده ترین فعالیت ها و اقدامات مورد بررسی این طرح پژوهشی اعلام کرد.
نظر شما