به گزارش خبرنگار مهر،محسن نصرپور ظهر امروز در نشست خبری نخستین جشنواره تولیدات رادیویی زیارت در بخشهای مردمی و سازمانی که در محل صدا و سیما برگزار شده بود، در رابطه با سیر تاریخچه رادیو زیارت، اظهار کرد: این رادیو در مهرماه سال ۹۶ پخش آزمایشی خود را آغاز کرد و در ۱۴ تیرماه ۹۷ با حضور رئیس سازمان صدا و سیمای فعالیت رسمی خود را شروع نمود.
رئیس صدا و سیما خراسان رضوی ادامه داد: این رادیو با پخش ۲۴ ساعته در خدمت مردم کشور خواهد بود. نزدیک شش هزار ساعت کار تولیدی رادیویی که اکثر آن به صورت زنده بوده در این رادیو ارائه داده شده است. همچنین ۷۰۰ برنامه خبری تخصصی در حوزه زیارت نیز از جمله برنامهها برای اجرا در این رادیو خواهد بود.
نصرپور تشریح کرد: این رادیو در ابتدا با نگاهی احساسی به موضوع زیارت دنبال میشد، اما اکنون با توجه به انتظار و نیاز مخاطبان باید انعکاس مؤثرتری را بر روی جامعه داشته باشد. همچنین فعالیتهای پژوهشی آستان قدس رضوی نیز جزئی از برنامههای رادیو زیارت خواهد بود.
رئیس صدا و سیما خراسان رضوی با بیان اینکه سازمان حج و زیارت بیشترین بهرهوری را پس از آستان قدس رضوی از این رادیو داشته است، افزود: حضور ۳۰ میلیون زائر در مشهد، لذا برنامهریزیهای شهرداری در این حوزه مورد توجه رادیو زیارت خواهد بود. این جشنواره رادیویی با اهداف گسترش فرهنگ زیارت، برجستهسازی جایگاه اهلبیت بهویژه امام رضا (ع)، ایجاد رقابت تخصصی بین برنامهسازان شبکههای استانی، شناسایی استعدادهای جدید در سطح استان و کشور در موضوع زیارت، انتقال تجربههای موفق و ارزیابی بهترین برنامهها در جهت ایجاد نظام تشویقی و انگیزشی در فرایند تولید، ترویج گفتمان امام خمینی (ره) و مقام معظم رهبری در حوزه زیارت، شناسایی افراد خلاق در زمینه تولیدات فاخر و جذب آثار دغدغه مندان عرصه فرهنگ زیارت از سراسر کشور و... طراحی شده است.
نصرپور با بیان اینکه باور ما در رادیو زیارت این است که همه شما بزرگواران همراهان رادیو خصوصاً در بخش خبر هستید، افزود: در حال حاضر بودجه و اعتباری به این جشنواره اختصاص داده نشده است. نهادهای مشارکت کننده در راهاندازی این رادیو شورای شهر مشهد، آستان قدس رضوی، استانداری، شهرداری و صدا سیمای خراسان رضوی هستند.
وی با اشاره به اینکه ۹۵ درصد از مردم در کشور امکان دریافت موج این رادیو را از طریق گیرندههای دیجیتال خود دارند، ابراز کرد: کمپین «من رسانه حسینم» در رادیو زیارت با ایجاد دو گروه خبری و اعزام به نجف راهاندازی شد و حدود ۲۰ میلیون نفر در این پویش شرکت کردند. رادیو زیارت به مراتب از لحاظ تجهیزات از رادیو استان بهتر است و نوع ارسال امواج نیز به تدریج در حال تکمیل شدن است.
در ادامه هادی افشار صفوی، مدیر رادیو سراسری زیارت اظهار کرد: همه ما ارادت خاصی به اهلبیت بهویژه امام رضا (ع) داریم لذا در جهت بهتر برگزار شدن نخستین جشنواره رادیویی زیارت تمام تلاش خود را به نحو احسن انجام میدهیم.
مدیر رادیو سراسری زیارت افزود: با توجه به فرمایش حضرت رضا (ع) است که میفرمایند: «خداوند رحمت کند کسی را که امر ما را احیا نماید»، تبلیغ و زنده نگهداشتن معارف اهلبیت عصمت و طهارت (ع) محوریترین مأموریت رادیو زیارت است. نقطه قوت رادیو زیارت با بقیه رادیوها اخلاص و ارادت قلبی و دلبستگی به اهلبیت (ع) است، که توانسته بسیاری از موانع را برطرف کند.
وی با بیان اینکه شهرداری و آستان قدس رضوی از حوزههای پر ارتباط با رادیو هستند، تصریح کرد: با توجه به تجربه ارزشمند همکاران در حوزه زیارت، میتوان گفت ما نسبت به استانهای دیگر در این زمینه برتری داریم. از ویژگیهای این رادیو، چالاکی آن با برنامههای کوتاه و اثرگذار است.
صفوی با اشاره به اپلیکیشن ایران صدا که ۶۶۵ هزار نفر از آن استفاده میکنند، ابراز کرد: این اپلیکیشن میتواند در جهت تقویت کارها و فعالیتهای ما کمک بسیار خوبی باشد.
مدیر رادیو زیارت با بیان اینکه بیشترین توجه ما به دریافت آثار مردمی است، افزود: پایان دیماه مهلت ارسال آثار به جشنواره خواهد بود و اختتامیه جشنواره در نیمه اسفند همزمان با سالروز ولادت امام جواد (ع) برگزار خواهد شد.
نظر شما