به گزارش خبرنگار مهر، علی رحمتی پیش از ظهر دوشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان اردبیل عنوان کرد: با توجه به افزایش آمار تصادفات در محورهای مواصلاتی استان اردبیل که منجر به بروز حوادث دلخراشی برای همشهریان و مسافران شده، برنامه ریزی راهبردی برای رفع نقاط حادثه خیز، فرهنگسازی لازم برای رعایت قوانین و همکاری با پلیس و بهبود جادههای استان به صورت جدی در دستور کار قرار گرفته است.
به گفته وی استان اردبیل در مجموع در جایگاه دهم کشور از نظر تعدد تصادفات و تلفات رانندگی قرار گرفته و توجه به کاهش آمار موجود در این بخش یک ضرورت است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل در ادامه از آماده باش شبانه روزی عوامل راهداری در محورهای مواصلاتی استان اردبیل خبر داد و یادآور شد: از آبان ماه سال جاری همکاران راهداری استان در گردنههای برف گیر حضور دارند.
فعالیت ۸۷ شرکت حمل و نقل کالا در اردبیل
رحمتی به فعالیت ۸۷ شرکت حمل و نقل کالا در اردبیل نیز اشاره کرد و افزود: از این تعداد ۳۱ شرکت در اردبیل، ۲۳ شرکت در نمین، شهرستانهای بیله سوار و جعفر آباد ۶ شرکت، گرمی ۶ مورد، پارس آباد ۱۱، خلخال سه و نیر و اصلاندوز نیز هر کدام یک شرکت در حال فعالیت هستند.
وی تصریح کرد: در حوزه جا به جایی و حمل کالا نیز در هشت ماهه ابتدایی سال جاری دو میلیون و ۶۲۳ هزار و ۸۰۳ تن کالا جا به جا شده است.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل عمده کالاهای جا به جا شده از استان را سیمان، گندم، گازوئیل، کود شیمیایی و چغندر قند نام برد.
صدور ۱۹۷ هزار بارنامه در اردبیل
رحمتی از صدور ۱۹۷ هزار و ۶۲ برگ بارنامه در هشت ماه ابتدایی سال جاری نیز خبر داد و یادآور شد: این اقدام با مشارکت ۱۱ هزار و ۴۰۰ راننده فعال در شرکتها انجام پذیرفته است.
وی به توزیع ۵۶ هزار حلقه لاستیک اتوبوسی و باری به صورت سهمیهای در بین رانندگان اردبیلی نیز اشاره کرد و افزود: در هشت ماهه ابتدایی سال جاری، یک میلیون و ۳۸۷ هزار مسافر جا به جا شده که نسبت به مدت زمان مشابه سال گذشته ۴/۸ درصد رشد نشان میدهد.
مدیرکل راهداری و حمل و نقل جادهای استان اردبیل با بیان اینکه چهار مرکز مکانیزه معاینه فنی خودروهای سنگین در اردبیل فعال هستند، افزود: از ابتدای سال جاری به ۷۲۳ راننده در بخش حمل و نقل جادهای دورههای مختلف آموزشی ارائه شده و گواهیهای آموزشی صادر شده است.
نظر شما