۳ دی ۱۳۹۸، ۱۶:۱۴

با نمایش ۲۴ اثر؛

نمایشگاه نقاشی «بوم و بام» در رشت برپا می شود

نمایشگاه نقاشی «بوم و بام» در رشت برپا می شود

رشت- نمایشگاه نقاشی با عنوان «بوم و بام» با نمایش ۲۴ اثر از «مازیار عمادزاده» در رشت برپا می شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نمایشگاه نقاشی با عنوان «بوم و بام» با نمایش ۲۴ اثر «مازیار عماد زاده» هنرمند گیلانی در رشت برپا می‌شود.

این نمایشگاه ساعت ۱۷ عصر روز جمعه ۶ دی ماه امسال با حضور جمعی از مسئولان، هنرمندان و علاقه مندان به هنر نقاشی در نگارخانه الهی شهر رشت برپا خواهد شد که علاقه مندان می‌توانند برای بازدید از این نمایشگاه از شش تا ۱۲ دی ماه به مدت یک هفته هر روز از ساعت ۱۶ عصر تا ۲۱ شب با مراجعه به گالری الهی واقع در رشت- بلوار گیلان- خیابان ۱۸۸، پلاک ۸ نگارخانه الهی مراجعه کنند.

مازیار عماد زاده در این باره در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه در این نمایشگاه ۲۴ اثر نقاشی با موضوع طبیعت استان گیلان به نمایش در خواهد آمد، اظهار کرد: آثار به صورت رئال نبوده و مدرن کار شده است.

وی همچنین به اسم نمایشگاه نیز اشاره کرد و گفت: بوم علاوه بر اشاره به بوم نقاشی به سرزمین گیلان نیز اشاره دارد و بام نیز با توجه به اینکه موضوع آثار این نمایشگاه دورنمای خانه‌های گیلانی است به بام خانه‌ها اشاره می‌کند.

عماد زاده در ادامه با بیان اینکه این بیست و ششمین نمایشگاه انفرادی و گروهی است که برپا می‌کند، تصریح کرد: تاکنون دو نمایشگاه در کشورهای ترکیه و انگلیس و ۲۴ نمایشگاه انفرادی و گروهی در شهرهای رشت و تهران برپا کرده است.

وی با اشاره به اینکه آثاری که در این نمایشگاه به نمایش گذاشته خواهد شد از اندازه‌های ۲۰ در ۳۰ تا ۱.۵ در ۱.۵ است، گفت: بخشی از آثار مروری بر آثار گذشته و تکراری است و بخش دیگر آثار نیز اثرهای جدید است.

«مازیار عماد زاده» متولد سال ۱۳۵۱ در شهر رشت دارای مدرک لیسانس نقاشی از دانشکده هنرهای زیبای دانشگاه تهران، کارشناس مسئول هنرهای تجسمی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی گیلان است که در کارنامه کاری خود برپایی ۵ نمایشگاه انفرادی نقاشی در رشت و تهران (۸۱ تا ۹۲)، شرکت در ۱۱ نمایشگاه گروهی در رشت و تهران (۷۸ تا ۹۲)، شرکت در مسابقه و نمایشگاه بین المللی لندن به مناسبت روز جهانی اسکان بشر (۱۵ اکتبر ۲۰۰۹)، شرکت در اولین آرت اکسپوی نقاشی اسلام، شرکت در سومین دوسالانه نقاشی جهان اسلام، مقام دوم نخستین جشنواره استانی نقاشی گیلان ۱۳۸۵، مدیر اجرایی دومین و سومین جشنواره استانی نقاشی اسلام ۸۷ و ۸۹ به چشم می‌خورد.

کد خبر 4806299

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha