۳ دی ۱۳۹۸، ۱۴:۱۳

رئیس دانشگاه :

دانشگاه شریف «مرکز اقتصاد هوشمند» راه اندازی می کند

دانشگاه شریف «مرکز اقتصاد هوشمند» راه اندازی می کند

رئیس دانشگاه شریف از راه اندازی مرکزی با همکاری اعضای هیات علمی، صاحبنظران، پژوهشگران دانشگاهی و خبرگان فعال در صنعت در حوزه اقتصاد هوشمند و تحول دیجیتال خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، محمود فتوحی در رویداد تخصصی تعامل با شرکای صنعتی دانشگاه شریف که امروز با حضور وزیر اقتصاد در این دانشگاه برگزار شد، اظهار کرد: در حال حاضر حدود ۱۲ هزار دانشجو در ۱۳ دانشکده مختلف دانشگاه مشغول به تحصیل هستند. تقریبا ۵۰ درصد دانشجویان دانشگاه را دانشجویان تحصیلات تکمیلی تشکیل می دهند که نشان دهنده پتانسیل بالای دانشگاه در خدمت رسانی به جامعه و حل مسائل کشور است.

وی با اشاره به اینکه تقریبا ۵۰ هزار نفر از فارغ التحصیلان این دانشگاه در صنایع و دانشگاه های مختلف مشغول به کار هستند، گفت: بیش از ۲ هزار نفر از اعضای هیات علمی دانشگاه های کشور حداقل یک مقطع تحصیلی خودشان را در دانشگاه شریف گذرانده اند و این نشان دهنده اثربخشی خوبی است که این دانشگاه در این حوزه دارند.

رئیس دانشگاه شریف سرآمد بودن دانشگاه در آموزش، پژوهش و اثربخشی اجتماعی را از برنامه های راهبردی دانشگاه عنوان کرد و گقت:در معاونت پژوهش و فناوری برنامه ای تحت عنوان «زنجیره دانش و ارزش» طراحی شده که  قرار است برنامه های راهبردی دانشگاه  را محقق کند.

فتوحی اضافه کرد: اگر ثروت آفرینی از علم را حاصل دو عامل فشار عرضه فناوری و کشش بازار در نظر بگیریم، من فکر می کنم دانشگاه های ما در خصوص عرضه فناوری در حد زیادی خوب عمل کردند؛ اما پتانسیل بسیار بیشتر از چیزی است که در حال حاضر می بینیم.

وی با بیان این مطلب که کشش بازار برای جذب فناوری های جدید و به کارگیری آن در افزایش ثروت خیلی خوب نبوده و از رشد کمتری برخوردار بوده است، بیان کرد: چرا که فکر می کنم بنگاه های ما بیشتر دچار روزمرگی هستند و موفقیت خودشان را در بالا بردن سطح فناوری نمی بینند. 

رئیس دانشگاه شریف ادامه داد: امروز در کشور با مساله آلودگی هوا رو به رو هستیم، شاید رو آوردن به فناوری های جدید و پرداختن به موضوعاتی از جمله شهرهای هوشمند، استفاده از خودروهای برقی و انرژی های نو می توانند در کاهش آلودگی موثر باشد.

فتوحی از راه اندازی مرکزی با همکاری اعضای هیات علمی، صاحبنظران و پژوهشگران دانشگاهی و خبرگان فعال در صنعت در حوزه اقتصاد هوشمند و تحول دیجیتال خبر داد و گفت: این مرکز انشالا تلاش خواهد کرد با تعاملی سازنده با بدنه تصمیم گیر و شرکت های دانش بنیان به عنوان بازوی علمی و تحقیقاتی بتواند خدمات مشاوره، آموزش و پژوهش را ارائه دهد.

وی همچنین مشاوره تخصصی در پروژه های تحول دیجیتال، صنایع مادر و خدمات غیربانکی، آموزش و تربیت متخصصان در حوزه های تحول دیجیتال، آموزش های حوزه فناوری را از ماموریت های این مرکز عنوان کرد.

کد خبر 4806428

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha