به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی وزارت بازرگانی، در جریان سفر هیئت دولت به استان کرمان وزیر بازرگانی در جمع نمایندگان مجامع امور صنفی واتحادیه های این استان با بیان مطلب فوق گفت : 2 میلیون واحد صنفی در کشور حداقل 17درصد از سهم تولید ناخالص داخلی را در اختیار دارند که این امر ضرورت حضور این مجموعه را در محاسبات اقتصادی و تصمیم گیری ها بیشتر می کند .
سید مسعود میرکاظمی گفت : از شروع کار دولت نهم تلاش بر این بود که ارتباط بیشتر، صمیمی تر و منطقی تری با این مجموعه صورت گیرد تا حضور تشکل های اصناف و بازاریان در ماموریت های تنظیم بازار بیشتر شود ، و به تدریج ماموریت به عهده کسانی که ذاتا این وظیفه را به عهده دارند گذاشته شود ، و ما این کار را دنبال کردیم .
وی به تعامل خوب سازمان بازرگانی استان کرمان با اصناف اشاره کرد و گفت: در جلساتی که با دوستان اصناف در استانها داشته ایم ، همیشه بر برقراری تعامل منطقی و همدلی ومشارکت بیشتر تاکید شده است .
وزیر بازرگانی با اشاره به حضور کسبه و بازاریان در امور خیریه و پررنگ بودن فرهنگ اسلامی کسب و کار در مجموعه اصناف گفت: این امر شبکه امنی برای خدمات رسانی به مردم بوجود آورده است بطوری که مشتری با اعتماد و اطمینان وارد واحدهای صنفی می شود .
وی با اشاره به تعداد واحدهای صنفی گفت : بطور میانگین در کشور برای هر 35 نفر یک واحد صنفی وجود دارد که این امر نیازمند یک برنامه جدی است تا بتوانیم آن را کنترل کنیم.
وزیر بازرگانی با تاکید بر آموزش اصناف گفت : آموزش اصناف در حوزه دانشگاهی از اول مهر با مشارکت دانشگاه علمی و کاربردی انجام خواهد شد ، و هم زمان آموزش مهارت ها در سطح استانها نیز باید با کمک سازمانها و مجامع صورت گیرد .
میرکاظمی با اشاره به ضعف ارتباط عملیاتی بین مجامع تولیدی و مجامع توزیعی گفت : باید شرایطی فراهم شود تا واحدهای تولیدی مستقیما بتواند محصول تولیدی را به واحدهای توزیعی ارایه نمایند تا از خروج کالا از واحدهای تولیدی و صنفی توسط واسطه های خارج از مجموعه و ورود دوباره کالا با قیمت بالاتر به واحدهای توزیعی جلوگیری شود، که این ارتباط حتی می تواند بین استانی نیز صورت گیرد .
وزیر بازرگانی با بیان این که واحدهای صنفی ظرفیت تولید بالایی دارند بر حضور اصناف در بازارهای بین المللی تاکید کرد و گفت : این حضور می تواند با حمایت های دولت با کمک برای شرکت در نمایشگاههای بین المللی و اعزام هیات های تجاری، پرداخت تسهیلات و ... تقویت شود .
همچنین وزیر بازرگانی در دیدار با مدیران بازرگانی استان کرمان و شهرستان های تابعه با اشاره به توانایی ها و استعدادهای استان گفت : آنچه که در حوزه بازرگانی کشور اهمیت دارد استفاده خوب از این منابع است که این امر نیازمند برنامه ریزی متناسب در استان است .
وی با اشاره به ابلاغیه مقام معظم رهبری گفت : ابلاغیه مقام معظم رهبری در بحث سیاست های کلی اصل 44 بر افزایش مشارکت مردم و کاهش تصدی گری دولت تاکید دارد در این راستا باید سازمان بازرگانی استان و مجموعه خانواده بازرگانی برنامه مناسبی داشته باشند، تا بتوانیم به سمتی حرکت نماییم که بهره وری لازم و بازدهی مناسب را از منابعی که در اختیار داریم به دست آوریم .
وزیر بازرگانی افزود : آنچه در استان کرمان باید مد نظر قرار گیرد زیرساختهای صادراتی است ، به خصوص در بخش محصولات صیفی و جالیزی بایستی برنامه ریزی دقیقی صورت گیرد چرا که با درست شدن زیرساختها دیگر نگران توسعه تولید نباید باشیم .
وی در ادامه مطالبی را پیرامون تنظیم بازار و مسئولیت هایی که سازمان های بازرگانی استان ها برای پیوستن به سازمان تجارت جهانی دارند بیان کرد . در پایان این جلسه وزیر بازرگانی با تاکید بر تکریم ارباب رجوع گفت : در سازمانها، ادارات و نمایندگی های شهرستان ها پاسخگویی موثر و سریع به مردم باید سرلوحه کار همه قرار گیرد .
نظر شما