به گزارش خبرنگار مهر، سید مهدی مقدسی عصر یکشنبه در جلسه کارگروه طرح جامع کاهش آلودگی هوای اراک اظهار داشت: برای پالایشگاه و واحدهای دیگر شرایطی جدیدی و استانداردهای جدیدی تعریف شده و بر اساس قانون هوای پاک سطح توقع و انتظار تغییر یافته است.
وی ادامه داد: طرح کاهش آلودگی هوای اراک باید با توجه به قانون جدید بازنگری و تکالیف جدیدی تعیین شود.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس گفت: با توجه به آلودگی هوای اراک در چند روز گذشته و مراجعه بیماران به مراکز درمانی و مراجعه تعدادی از بیماران به بیمارستان خوانساری همواره این پرسش مطرح است که میزان سهم آلایندگی واحدهای آلاینده و خودرو در مواقع آلودگی به چه میزان است و آیا این سهم مشخص است؟
مقدسی بیان داشت: پالایشگاه شازند بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان عوارض ناشی از آلایندگی بدهکار است باید گفت چرا دیوان محاسبات و اداره کل امور مالیاتی پالایشگاه و شرکت ملی را وادار نکرده که این منابع را به شهرداریهای ذی نفع پرداخت کند؟ چرا که هنوز درگیر آسیبهای ناشی از آلایندگی گذشته هستیم؟ منطق قانونی این عوارض را برای جبران آلودگی لحاظ کرده است.
وی گفت: رفع آلایندگی، یکی از مسائل مهم و اولویت دار برای مردم شهر اراک است.
نماینده مردم اراک، خنداب و کمیجان در مجلس اظهار کرد: اطلاع پیدا کردیم نیروگاه شازند دارای طرح توسعه است. با توجه به آسیب پذیری شهر اراک از آلایندگی هرگونه طرح توسعه برای نیروگاه و پالایشگاه باید بر مبنای مطالعات زیست محیطی باشد و پیش از انجام هر اقدام به پژوهش نیاز است.
مقدسی بیان کرد: کاهش استفاده از سوختهای فسیلی در خودروها در دستور کار مجلس است و باید از خودروهای برقی و هیبریدی استفاده شود.
نظر شما