راه اندازی بخش طب هسته‌ای و رادیوتراپی در بیمارستان محلاتی تبریز

تبریز- رئیس بیمارستان شهید محلاتی تبریز از راه اندازی بخش طب هسته‌ای و رادیوتراپی در این بیمارستان تا پایان سال آینده خبر داد.

به گزارش خبرنگار مهر، سید وحید حسینی ظهر سه شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه استان، گفت: این بیمارستان ۹۶ تخت مصوب سپاه و ۲۲۰ تخت از محل دانشگاه دارد که با ضریب اشغال ۹۲ درصدی تخت‌ها بعد از بیمارستان کودکان بیشترین ضریب اشغال تخت‌های بیمارستانی را در استان دارد.

وی ادامه داد: این بیمارستان علاوه بر اینکه یک مرکز درمانی است و تمامی مردم از خدمات آن بهره می‌برند، یک رسالت عمده هم داشته و به عنوان یک بیمارستان نظامی در مأموریت‌های مردم یاری، بیمارستان‌های صحرایی، پست‌های امداد و بحران‌هایی غیرمنتظره چون سیل و زلزله ایفای نقش می‌کند.

حسینی افزود: در آبان ۹۶ که زلزله کرمانشاه به وقوع پیوست، این بیمارستان ۴۰ روز در قالب بیمارستان صحرایی در نقطه‌ای که زلزله رخ داده بود و در تمامی تخصص‌ها، خدماتی ارائه می‌داد.

کسب رتبه اول بیمارستان در بین بیمارستان‌های استان

وی با بیان اینکه رسالت بیمارستان به عنوان بیمارستان ارزشی، متفاوت و برجسته است، گفت: بر اساس شاخص‌های ارزیابی بیمارستان‌های استان، این بیمارستان در سال ۹۷ در نظارت‌های دوره‌ای از نمره ۱۰۰،۸۹ کسب کرد و در بین ۴۴ بیمارستان استان، حائز رتبه اول شد.

رئیس بیمارستان شهید محلاتی تبریز با اشاره به توجه ویژه مدیران بیمارستان نسبت به انتقادات و پیشنهادات مردم گفت: در طول این مدت، اصلاحاتی را بر اساس صندوق‌های نظرسنجی نصب شده در بیمارستان انجام دادیم و نیت‌های خود را در این مجموعه بر اساس نیت الهی تعریف کردیم که تلاش می‌کنیم در مسیر صحیح و درست و در شأن مردم و انسانیت و کرامت عالیه انسانی رفتار کنیم.

وی این بیمارستان را به معنای واقعی کلمه، فوق تخصصی دانست و گفت: این بیمارستان در رشته‌های بالینی، قلب، زنان، داخلی، جراحی عمومی و دیگر رشته‌های تخصصی ارائه خدمات می‌کند و یکی از شاخص‌های بارز آن، ارائه خدمات بالینی توسط پرسنل همجنس بیمار است.

حسینی از آغاز راه اندازی بخش طب هسته‌ای و رادیوتراپی در این مرکز خبر داد و گفت: در تلاش هستیم تا این مرکز را تا پایان سال ۹۹ به بهره برداری برسانیم تا از بار درمانی شهر و استان کم شود.

آغاز عملیات احداث فاز دوم درمانگاه

وی ادامه داد: در پایان ماه، عملیات احداث فاز دوم درمانگاه را آغاز خواهیم کرد که مجوزهای لازم را در این خصوص گرفته‌ایم و از اواسط دی ماه، عملیات احداث ساختمان شش طبقه‌ای در فاز دوم آغاز می‌شود.

رئیس بیمارستان شهید محلاتی تبریز این بیمارستان را در بین بیمارستان‌های سپاه کشور که نزدیک به ۱۷ بیمارستان هستند دارای رتبه اول و در بین نیروهای مسلح بیمارستان دارای رتبه دوم دانست.

مراجعه روزانه ۳۲۰۰ نفر به درمانگاه‌های سرپایی بیمارستان

حسینی از فعالیت ۳۷۰ پزشک متخصص، فوق متخصص و عمومی و ۴۱۰ فرد در قالب تیم پیراپزشکی در بیمارستان خبر داد و گفت: روزانه نزدیک به سه هزار و ۲۰۰ نفر به درمانگاه‌های سرپایی مراجعه می‌کنند که از این تعداد مراجعه ،۵۰ درصد مربوط به نیروهای مسلح و ۵۰ درصد مردم عادی است.

وی تعداد اعمال جراحی در این بیمارستان را به طور متوسط ماهانه دو هزار و ۵۰۰ عمل دانست و گفت: ۷۰ درصد عمل‌ها به روش بسته و لاپراسکوپی انجام می‌شود.

کد خبر 4812670

برچسب‌ها

شهر خبر

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha