عبدالساده نیسی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به دستور کار قرار گرفتن بحث ارائه «گرنت آزمایشگاهی» به دانشگاه ها در وزارت علوم، اظهار کرد: آیین نامه گرنت آزمایشگاهی به زودی به دانشگاه ها ابلاغ می شود؛ بر این اساس دانشگاه های بزرگی که اعتبار خرید تجهیزات آزمایشگاهی را دریافت می کنند باید دانشگاه های کوچک را از لحاظ ارائه خدمات آزمایشگاهی مورد حمایت قرار دهند.
مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم افزود: در علوم پایه و به طور مثال در فیزیک یک سری مراکزی هستند که در واقع سوال اصلی علم را تعیین و طراحی می کنند؛ مثل مرکز «سِرن» یا همان سازمان اروپایی پژوهشهای هستهای. ما آیین نامه ای را برای حمایت از اساتیدی که می خواهند با مرکز سِرن همکاری کنند، تدوین کرده و کارگروهی را شکل داده ایم.
وی درباره وظایف این کارگروه گفت: این کارگروه اولا به دانشگاه ها کمک می کند که اساتید فیزیک چگونه با مرکز «سرن» همکاری داشته باشند و ثانیا؛ اگر فعالیتی به مرحله اجرا رسید از آن فعالیت حمایت و پشتیبانی مالی کنند.
مدیر کل دفتر حمایت و پشتیبانی امور پژوهشی و فناوری وزارت علوم در ادامه خاطرنشان کرد: از آنجا که بودجه همه دانشگاه ها متمرکز نیست و هر دانشگاه بودجه جداگانه ای را دارد، دانشگاهی که از این بودجه برای حمایت از اساتید برای مثلا همکاری با مرکز سرن هزینه کند، به این معنا است که این موضوع برای آن دانشگاه مهم بوده است؛ لذا ما نیز در این کارگروه متناسب با هزینه ای که دانشگاه کرده و سطح پروژه، مبلغی را برای حمایت تعیین و پرداخت خواهیم کرد.
نظر شما