دکتر ناصر کلانتری در گفتگو با خبرنگار مهر افزود : تاکنون 22 پایگاه در دانشگاههای مختلف علوم پزشکی کشور راه اندازی شده است.
وی یاد آور شد: پایگاه تحقیقات بالینی جایگاه مناسبی برای انجام تحقیقات اعضای هیئت علمی بالینی و حمایت مالی از این تحقیقات است. در این راستا دفتر توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت قصد افزایش این پایگاه ها را دارد.
رئیس دفتر توسعه و هماهنگی تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت از تعیین اعتبار برای تحقیقاتی که منجر به تغییر در سیاست های بهداشتی نظام ارائه خدمات می شود، خبر داد و گفت: تحقیقات در زمینه تغییرات در نظام ارائه خدمات سلامت از وظایف دانشگاهها است و باید بتوانند با تحقیقات خود تغییراتی را برای بهترشدن وضعیت موجود اعمال کنند.
وی تأکید کرد: با توجه به رشد شهرنشینی و توسعه مراکز شهری در سیاست های کلان نظام سلامت، برای اینکه کمترین عارضه برای مردم در این عرصه ایجاد شود، دانشگاهها با تحقیقات مناسب زمینه این تغییرات را ایجاد کنند.
کلانتری در خصوص تغییرات ارزشیابی مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای علوم پزشکی کشور گفت: ارزشیابی یک فعالیت مستمر است و ما در وزارت بهداشت معتقدیم اگر نظارت، پایش و ارزشیابی عملکرد بدرستی انجام نگیرد تحقیقات از مسیر اصلی خود منحرف می شود.
وی افزود: ارزشیابی مراکز تحقیقاتی و دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور از خرداد ماه آغاز می شود و تا پایان مهرماه ادامه دارد. ارزشیابی این مراکز در طول سالهایی که انجام گرفته منجر به ارتقاء شدید تحقیقات در کشور و ایجاد رقابت سالم و سازنده در بین مراکز شده است.
نظر شما