به گزارش خبرنگار مهر، امیر ارجمند بعد از ظهر یکشنبه در ستاد اجرایی خدمات سفر استان زنجان که در سالن شهید شهریاری سازمان مدیریت و برنامهریزی استان زنجان برگزار شد، با بیان اینکه برنامههای این ستاد در بخشهای مختلف اتخاذ شده است، گفت: این برنامهها به صورت بلندمدت بوده و در قالبهایی چون فرهنگی و اجتماعی دیده شده است.
وی با اشاره به اینکه برنامههای این ستاد در قالب کمیتههای تخصصی تا ۲۵ اسفندماه امسال تشکیل شده و شاهد برگزاری مانور در همین راستا خواهیم بود، افزود: امروز زمان آن فرا رسیده است که شهرها و روستاهای استان را برای استقبال از گردشگران آماده کنیم، به همین خاطر باید اقدامات مطلوبی را برای تحقق این امر در سطح استان انجام دهیم.
ارجمند یکی از این اقدامات را نصب المانهایی در میادین اصلی شهر و نیز ورودیها از جمله سفره هفتسین دانست و تصریح کرد: یکی از برنامههای اولویتدار ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان زنجان، برگزاری برنامه نوروزگاه خواهد بود که قرار است با همکاری شهرداریها و در مبادی ورودی شهرها و مراکز پرجمعیت از اول تا سیزدهم فروردینماه سال آینده برگزار شود.
سرپرست ادارهکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی استان با یادآوری اینکه مقرر شده است تا عملیات اجرایی غیرضرور از ۱۵ اسفندماه امسال تا ۱۵ فروردینماه سال آینده متوقف شود، ادامه داد: خدماتی چون حمل و نقل، امداد و نجات، انتظامی، امنیتی و ترافیک شهری، امور شهرداریها و دهیاریها، برنامهریزی و آمار و نیز اسکان و رفاه، از جمله برنامه کمیتههای تخصصی این ستاد بهشمار میرود.
معاون بهداشت دانشگاه علومپزشکی استان زنجان نیز در ادامه این جلسه از اجرای بسیج سلامت نوروزی از ۲۰ اسفندماه امسال تا ۲۰ فروردینماه سال آینده خبر داد و اظهار کرد: طی این مدت قرار است اکیپهای مختلفی به ارائه خدمات در بخشهای مختلف بپردازند.
محمدرضا صائینی همچنین از تشدید نظارتها در طول این ایام بر مراکزی چون هتلها و مسافرخانهها، زیارتگاهها، مساجد، نمازخانههای بینراهی، سرویسهای بهداشتی، مراکز تهیه و توزیع غذا، قنادیها و … خبر داد و بیان کرد: معتقدیم اماکن بینراهی زنجان نسبت به استانهای همجوار از وضعیت مطلوبی برخوردار نیست که باید این مشکلات مرتفع شود.
نظر شما