به گزارش خبرنگار مهر، آئین اختتامیه چهارمین جشنواره رسانهای ابوذر استان قزوین روز دوشنبه با حضور آیت الله عابدینی نماینده ولی فقیه و امام جمعه قزوین، حمید شاه ابادی معاون صدای رسانه ملی، سعید انبارلویی مدیرکل صدا و سیمای استان، اسماعیلی مدیرکل ارشاد، سرهنگ برین معاون اجرایی سپاه، محمد شفیعی فرماندار و جمعی از مسئولان استان، خبرنگاران و فعالان رسانهها، خبرگزاریها و مطبوعات محلی در سالن اجتماعات نظام مهندسی قزوین برگزار شد.
حمید شاه آبادی در این مراسم گفت: رسانه میدان نبرد اندیشهها است و باید همواره حرفی برای گفتن داشته باشیم و در میان اولویتهای رسانه ان چیزی که دشمنان به آن حساس هستند باید مورد توجه بیشتر ما قرار گیرد.
معاون صدای رسانه ملی اظهار داشت: دشمن امروز به دنبال انتقام از دولت و سیاست گزاران نیست بلکه میخواهد از ملت انتقام بگیرد و چهار دهه تلاش ملت و تصویری که در دنیا ساخته شده و عزم کرده به انسانیت توجه کند را مورد هدف قرار دهد و این تصویر انسانی را بشکند.
شاه آبادی تصریح کرد: مردم چهار دهه روی آرمانهای خود ایستاده اند تا مستقل باشند و راه تعالی را طی کنند و نگاه و اندیشهای را برای خود ساخته اند که رویکرد آزادی بخشی و مبارزه با استکبار شکل گرفته و نقطه کانونی دشمن مأیوس کردن مردم از همین راهی است که انتخاب کردند.
وی بیان کرد: دشمنان میخواهند ما را از رفتن در مسیر تمدن اسلامی با ایجاد یاس و نا امیدی بازدارند و بعد از حرکت عظیم مردمی که نشان دادند روی آرمانها و ایستاده اند ببینید چقدر تلاش میکنند تا یاس در جامعه رواج یابد.
شاه آبادی تصریح کرد: کار رسانه این است روی همین نکتهها تمرکز کرده و نقشههای دشمنان را خنثی کنیم.
معاون صدای رسانه ملی یادآور شد: در عرصه مطبوعات آنچه در مشروطه شکل گرفت خوب و آزاد بود اما در سینما و تلویزیون بستر فساد را گسترش داده بودند و باید در این عرصه تلاش بیشتری میشد که این کار صورت گرفت.
وی بیان کرد: امروز درگاه انتشار فقط به تلویزیون و سینما نیست بلکه گسترده شده و همه هزاران نفر مخاطبان رسانهها نیز تولید کننده محتوا هستند لذا همه قلم به دستان رسانه به مثابه سربازانی هستند که باید برای سلیقههای مختلف پیامهای مختلف را منتشر کنند.
شاه آبادی در ادامه یادآور شد: برخی رسانههای غربی نگاه به شادی را مبتنی بر سرگرمی میدانند که غفلت زاست در حالی که در نظام اسلامی ما مبتنی بر آگاهی میدانیم و رسانهها باید از منظر دینی به شادی نگاه کنند.
وی اظهار داشت: وقتی پیکره کشور با شهادت سلیمانی غم گرفته شما رسانهها میتوانید تصویری از شهید سلیمانی را به تصویر بکشید و برای نمونه غرور ملی را تقویت کنید زیرا زاویه دید مهم است.
معاون صدای رسانه ملی اضافه کرد: هدف دشمن در این شرایط مأیوس کردن مردم و بی تفاوت کردن آنها است و رسانهها باید آگاهی بخش باشند.
وی بیان کرد: دشمنان از هر روزنه و اشتباه و یا غفلت ما برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی استفاده میکنند و دیدی از یک تأخیر ۴۸ ساعته در اعلام یک واقعه چه تفسیرهایی از جمله عدم صداقت و پاسخگویی و بی مسئولیتی استنباط کردند و آن را انتشار دادند که ما باید با آن مقابله کنیم.
جشنواره ابوذر وارد بلوغ شده است
شاه آبادی در ادامه با اشاره به جشنواره ابوذر تصریح کرد: چند سالی است جشنواره ابوذر به بلوغ رسیده و چهرههایی در رسانه خود را آماده کرده تا مشکلات را بخوبی تبیین کنند و با قلم خود نقش آفرین باشند.
وی اظهار داشت: رادیو یک درگاه انتشار محسوب میشود و در دنیایی که تولیدات در آن زیاد است دیگر تعدد درگاه انتشار زیاد اهمیت ندارد بلکه قدرت تأثیرگذاری و ماندگاری مهم است.
شاه آبادی اضافه کرد: اگر معنا و مفهوم و محتوای پیام درست انتخاب شود حتماً روی مخاطب تأثیر خواهد گذاشت و اگر مطلب تولید شده فاخر باشد به تحقق اهداف جشنواره کمک میکند.
در این مراسم از ۲۴ اثر منتخب تجلیل شد.
نظر شما