به گزارش خبرنگار مهر، سیف الله فرزانه بعدازظهر شنبه در کارگروه گردشگری استان از صدور ۷۶۰ پروانه بهره برداری با حجم کل سرمایه گذاری دو هزار و ۷۶۰ میلیارد ریال در ۹ ماه نخست سال جاری، در استان خبر داد و گفت: با صدور ٧۶٠ پروانه بهرهبرداری هتل، هتل آپارتمان، متل، واحد پذیرایی، مجتمع گردشگری، مرکز سرگرمی تفریحی، خانه مسافر، بوم گردی و دفاتر خدمات سیاحتی و جهانگردی، در ۹ ماه نخست سال ۹۸، برای هزار و ٢٣٠ نفر شغل ایجاد شده است.
وی با اشاره به پیگیری مکان یابی برای احداث ١٣۴ اسکله تفریحی و توریستی در طول نوار ساحلی با موافقت سازمان بنادر کشور، افزود: در ۹ ماه نخست سال جاری، شناورهای تفریحی در قالب ۵۶ ایستگاه تفریحات دریایی ساماندهی شده است.
مدیرکل میراث فرهنگی مازندران با اشاره به ساماندهی ۱۰۹ آب بندان در راستای گردشگری آبی در این مدت، گفت: ۱۶۰ روستا با عنوان مسیر و مقصد گردشگری تعیین و کلیات آن در شورای برنامه ریزی استان به تصویب رسیده است.
فرزانه گفت: در ۹ ماه نخست سال جاری، ۱۴ جشنواره با رویکرد گردشگری و ۲۹ دوره و کارگاه آموزشی در سطح استان برگزار شده است.
برگزاری جشنواره ملی اقوام
همچنین مهران حسنی معاون گردشگری نیز با اشاره به اهمیت عشایر در رونق گردشگری و عدم معرفی ظرفیتهای آن گفت: برگزاری جشنواره ملی اقوام، فرصت خوبی برای آغاز معرفی این ظرفیتها در استان بود و بر اساس دستور العمل های ابلاغی این کارگروه با رویکرد جامع در تمام حوزههای میراث فرهنگی و صنایع دستی تشکیل شده است.
معاون گردشگری مازندران با اشاره به اهمیت توسعه و گسترش گردشگری مبتنی بر محیط زیست پایدار گفت: شناساندن ویژگیهای زندگی، میراث فرهنگی و معنوی بین عشایر و گردشگران از اهداف این کارگروه خواهد بود.
حسنی با بیان اینکه صنایع دستی عشایر یک شاخه مهم در این حوزه است، گفت: توسعه صنایع دستی، شناسایی و سازمان دهی، بازاریابی، برپایی نمایشگاهها منطقهای، ملی از دیگر اهداف این کارگروه خواهد بود.
وی همچنین با اشاره به رویداد پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو، "ساری ٢٠٢٢" گفت: معرفی ظرفیتهای فرهنگ عشایر، یکی از موضوعات مهم در این رویداد است.
نظر شما