به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی آموزش و پرورش کردستان، رشید قربانی در نشست کمیته ارتقای بهداشت روان و پیشگیری از آسیب های اجتماعی کردستان با اشاره به اینکه امروزه بسیاری از آسیب های اجتماعی، دانش آموزان را تهدید می کند، گفت: پرداختن به موضوع آسیب های اجتماعی و رفتارهای پرخطر در آموزش و پرورش در اولویت قرار دارد و به مراتب از مسائل درسی و آموزشی ضروری تر است.
وی با بیان اینکه دانش آموزان امروز آینده سازان جامعه ما هستند، اظهارداشت: موضوع آسیب های اجتماعی و رفتارهای پرخطر محدوده خاصی ندارد و همه اقشار جامعه می توانند در معرض این آسیب ها قرار بگیرند.
وی اجرای دو طرح «یاریگران زندگی» و «نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان» در مدارس را در راستای کاهش آسیب های اجتماعی بسیار مهم و ارزشمند دانست و گفت: این طرح ها درصد خاصی از دانش آموزان را تحت پوشش قرار می دهد.
قربانی بیان کرد: در بحث آسیب های اجتماعی باید در راستای آگاهی بخشی و آموزش همه کارکنان، دانش آموزان و اولیای آنان را تحت پوشش قرار دهیم و از طرف دیگر با شناسایی دانش آموزان در معرض خطر و رصد آنها ریشه آسیب ها را بشناسیم و در نهایت آسیب را کنترل کنیم.
وی از مسئولین و دست اندرکاران آموزش و پرورش خواست که همه موضوع آسیب های اجتماعی و مسائل تربیتی دانش آموزان را با جدیت پیگیری کنند چراکه یکی از مسائل مهم و اولویت دار در نظام تعلیم و تربیت پرداختن به مسائل تربیتی است.
همچنین حجت الله نریمانی معاون پرورشی و فرهنگی آموزش و پرورش کردستان نیز در این نشست سلامت جسم و روان دانش آموزان را یکی از سیاست های کلان نظام و وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد و گفت: نسل آینده ساز کشور ما باید نسلی پویا، شاداب و سالم باشد تا بتواند آینده خوبی را ترسیم کند.
نریمانی عملکرد آموزش و پرورش استان کردستان در حوزه پیشگیری از آسیب های اجتماعی را بسیار مطلوب عنوان کرد و بر بهره گیری از ظرفیت و پتانسیل سایر دستگاه ها در اجرایی شدن برنامه های این حوزه تاکید کرد.
وی از فعال شدن میز نماد در سطح استان و ادارات آموزش و پرورش شهرستان ها و مناطق خبر داد و گفت: این مرکز به منظور شناسایی دانش آموزان در معرض خطر آسیب های اجتماعی و رفتارهای پرخطر و کمک به آنها راه اندازی شده است.
نظر شما