مسئول برگزاری همایش به خبرنگار مهر اظهارداشت : انجمن جهانی معتادان گمنام از حدود 12 سال پیش در ایران فعالیت خود را آغاز کردند و تاکنون پنج هزار و 400 گروه در آن به فعالیت پرداخته اند .
وی افزود : کلیه اعضای این انجمن را کسانی تشکیل می دهند که اعتیادشان را ترک و زندگی دوباره ای را شروع کرده اند .
بهروز ورمحمدی خاطرنشان کرد : این انجمن ها به هیچ سازمان دولتی و خصوصی متصل نیستند و با هدف آشنایی شهروندان کرجی با بیماری اعتیاد ، پیشگیری ازآن و بررسی علل ابتلا افراد به این بیماری فعالیت می کنند.
وی یادآور شد : اعضای این انجمن ها در جلسات مختلف پس از طی کردن 12 مرحله به آزادی فردی رسیده و از دام اعتیاد رها می شوند و پس از پیروی از 12 سنت علاوه بر رسیدن به آزادی گروهی در راستای ترک اعتیاد دیگران نیز تلاش می کنند .
در حال حاضر در شهرستان کرج 150 هزار نفر عضو این انجمن ها هستند و نخستین کارگاه آموزشی این انجمن نیز 29 اردیبهشت ماه جاری برگزار می شود.
نظر شما