به گزارش خبرنگار مهر، زهرا نژادبهرام، در حاشیه جلسه علنی شورای شهر تهران در گفتوگو با خبرنگاران گفت: متأسفانه علیرغم مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی مسؤولان دانشگاه تهران از این رأی خوشنود نبوده و آن را برنتابیدند و از این رو به ریاست جمهوری نامه نوشته و خواستار لغو این مصوبه شدند.
وی افزود: رئیسجمهور این درخواست دانشگاه تهران را به معاونت حقوقی خود خانم جنیدی ارجاع داد و ایشان هم در اقدامی عجیب و غریب و غیر قانونی مصوبه شورای عالی معماری و شهرسازی را خلاف واقع قلمداد کرده و نسبت به لغو آن دستور دادند.
نژادبهرام گفت: پس از این اقدام جنیدی وزیر راه و شهرسازی به ریاست جمهوری نامه نوشته و نسبت به این اقدام اعتراض کرده است و باید حالا منتظر ماند و دید که ریاست جمهوری به نفع مردم تصمیم خواهد گرفت یا به نفع دانشگاه تهران.
وی در پاسخ به این سوال که آیا معاونت حقوقی ریاست جمهوری میتواند مصوبه عالیترین نهاد تصمیمگیر در حوزه معماری و شهرسازی یعنی همان شورای عالی معماری و شهرسازی را لغو کند یا خیر، افزود: معاونت حقوقی به هیچ عنوان چنین اختیار و مجوزی ندارد و صرفاً میتواند به رفع اختلاف بین نهادها و دستگاهها اقدام کند.
نژادبهرام گفت: باید این سوال را پرسید که چرا در اینجا نفع عمومی شهروندانی که ۲۰ سال است معطل ماندهاند نادیده گرفته شده است و نفع دانشگاه تهران ارزشمندتر قلمداد شده است.
عضو شورای اسلامی شهر تهران افزود: باید پرسید آیا این اقدام از آن جهت رخ داده که دانشگاه تهران زورش بیشتر است یا باید پرسید چون مردم بیدفاع هستند این اتفاق افتاده است و خلاصه چرا چنین اتفاق نامیمونی را شاهد هستیم.
وی تصریح کرد: بر اساس قانون هر طرح ساماندهی و توسعهای اگر ظرف مدت ۵ سال به اتمام نرسد کان لم یکن تلقی میشود و اجرای آن باید متوقف شده و مردم از حقوق خود بهرهمند گردند اما امروز طرح اسماً ساماندهی نه رسماً توسعه دانشگاه تهران ۲۰ سال است اجرایش کامل نشده اما همچنان مسؤولان این دانشگاه مترصد گسترش طرح و اجرای نیمهکاره آن هستند.
نظر شما