به گزارش خبرنگار مهر، عبیات عصر سهشنبه در شورای برنامه ریزی استان خوزستان که با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: دو هزار و ۱۰۰ کیلومتر راه روستایی از سیلاب بهمنماه سال گذشته و فروردین امسال آسیب دید که اجرای ۷۰ پروژه از جمله پل ۵۰۰ متری عنافچه (حل مشکل ۳۷ روستای شهرستان باوی) برنامه ریزی شده است.
وی افزود: چهار دستگاه پل در دشت آزادگان در حال احداث داریم که متأثر از سیلاب بودند.
معاون عمرانی استاندار خوزستان تصریح کرد: از ۹۸ درصد پروندههای خسارت کشاورزی بیش از ۵۰ درصد آن پرداخت شده است که این امر نشان از عنایت مسئولان است که در عین حال رضایتمندی خوبی بین مردم در این زمینه وجود دارد چون برای آنها ملموس بود.
عبیات بیان کرد: برای ۳۳ روستا دایک محافظتی احداث میکنیم که ۵۰ درصد پیشرفت کرده است.
وی گفت: بالا بردن رقوم کف منازل در حال احداث کاری است که انجام و با توجه به اعتبارات موجود بخش مهمی از کارهای دیگر را انجام میدهیم.
معاون عمرانی استاندار خوزستان بیان کرد: اثرات تخریبی سیلاب حتی بعد از کنترل سیلاب به تدریج نمایان شد؛ به عنوان مثال در اهواز ۲۲۰ نقطه ریزشی داشتیم که مشکلاتی از جمله شکستگیهای خطوط فاضلاب برای شهروندان به وجود آورد.
عبیات عنوان کرد: بارش ۲۵ آذرماه امسال در اهواز ۸۰ میلیمتر در مدتزمان دو تا سه ساعت رخ داد و مجموعه آن با توجه به سطح شهرستان اهواز و کارون در حدود ۱۶ میلیون مترمکعب در اهواز جاری شد و حدود ۸۴ مترمکعب رودخانهای در اهواز تشکیل و به مدت یک شبانهروز در سطح شهر جاری ماند.
وی با بیان اینکه یک هزار و ۲۰۰ کیلومتر از کلکتورهای فاضلاب اهواز عمر بالای ۴۰ سال دارند، افزود: این آبگرفتگیها در اهواز تا ۶ روز ادامه داشت ولی آثار آن در برخی نقاط و به ویژه شهرستان کارون هنوز هم قابل مشاهده است.
عبیات گفت: در ارتباط با شبکه فاضلاب شهر اهواز یک چالش بسیار جدی داریم؛ احداث ۳۳ ایستگاه پمپاژ در شبکه در حدود ۱۱۴ کلکتور اصلی و همچنین احداث ۹۰۴ کیلومتر شبکه اصلی جمع آوری فاضلاب نیاز داریم که اعتباری بالغبر چهار هزار میلیارد تومان نیاز دارد که ۱۰۰ میلیون یورو برای انجام این کارها از سوی مقام معظم رهبری اختصاص داده شده است.
نظر شما