به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ستاد خبری جشنواره ملی رسانه های دیجیتال و نرم افزارهای چند رسانه ای، علی اصغر کیا مدرس دانشگاه و مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی با بیان این مطلب گفت: در این جشنواره باید تلاش شود تا نوعی تمرکززدایی در تولید محصولات رسانه های دیجیتال و نرم افزارهای چند رسانه ای صورت گیرد و تنها تولید کنندگان مقیم تهران از این جشنواره بهرمند نشوند.
کیا پیش بینی برای اصلاح قوانین موجود در حوزه وب و رسانه های اینترنتی و همچنین اجرای کامل آنها را از طریق مراجع قضایی و وزرات فرهنگ و ارشاد اسلامی از دیگر فواید برپایی این جشنواره عنوان کرد.
وی همچنین بر توسعه کمی و کیفی این رسانه ها تأکید کرد و افزود: رشد کمی رسانه های دیجیتال به تنهایی شاخص توسعه یافتگی محسوب نمی شود و باید به رشد کیفی و محتوایی این رسانه ها نیز توجه ویژه شود تا با برنامه ریزی مشخص و مدون سرعت رشد و توسعه این صنعت در کشور افزایش یابد.
عضو هیئت علمی دانشکده علوم ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی در پایان با اشاره به رشد روزنامه های سایبر در مقایسه با دیگر رسانه های دیجیتال، ابراز امیدواری کرد که وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بتواند با برپایی مستمر این گونه نمایشگاه ها و جشنواره ها به گسترش دیگر رسانه های دیجیتال بپردازد و از این طریق یکی ار مهمترین شاخصه های توسعه یافتگی جوامع مدرن را در کشور ایجاد کند.
نظر شما