۲۰ بهمن ۱۳۹۸، ۹:۴۰

در گفتگو با مهر عنوان شد:

رشد ۳۱ درصدی صادرات از پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان

رشد ۳۱ درصدی صادرات از پایانه های مرزی سیستان و بلوچستان

زاهدان - مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده ای سیستان و بلوچستان گفت: یک میلیون و ۸۰۴ هزار و ۴۵۷ تن کالا در ۱۰ ماهه سال جاری از طریق پایانه های مرزی این استان صادر شده است.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان، ایوب کرد اظهار داشت: یک میلیون و ۸۰۴ هزار و ۴۵۷ تن کالا توسط ۷۴ هزار و ۲۴۱ دستگاه کامیون در ۱۰ ماهه سال جاری از طریق پایانه‌های مرزی «میرجاوه» و «میلک» استان سیستان و بلوچستان صادر شده که افزایش ۳۱ درصدی هم در تناژ و هم در تعداد دستگاه را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه سیستان و بلوچستان به دلیل برخورداری از ظرفیت‌های بی نظیر همانند همجواری با دو کشور افغانستان، پاکستان و همچنین استقرار در کنار آب‌های آزاد بین المللی خارج از تنگه هرمز موقعیت ممتازی را در توسعه تجارت خارجی، ترانزیت و حمل و نقل داراست، اظهار داشت: با توجه به اینکه استفاده از ظرفیت‌های این استان در حوزه صادرات و تجارت نتایج ارزشمندی نظیر کسب درآمد ارزی، ایجاد فرصت‌های شغلی جدید و افزایش نفوذ منطقه‌ای را به همراه دارد، رویکرد این اداره کل در حوزه پایانه‌های مرزی نیز بر پایه گسترش صادرات برنامه ریزی شده است.

وی گاز مایع، هیدروکربن، میلگرد، حلال شیمیایی، سیمان، بنزین، گازوئیل و تیرآهن را عمده کالاهای صادر شده در ۱۰ ماهه سال جاری از طریق پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه سیستان و بلوچستان ذکر کرد و افزود: بیشترین حجم صادرات این مدت با یک میلیون و ۲۳ هزار تن کالا به پایانه‌های مرزی میرجاوه اختصاص دارد که نسبت به مدت مشابه سال گذشته افزایش ۹۱ درصدی را نشان می‌دهد.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای سیستان و بلوچستان بیان کرد: این اداره کل به منظور رونق صادرات و ترانزیت از پایانه‌های مرزی اقداماتی نظیر بهسازی و تجهیز پایانه‌های مرزی، برنامه ریزی و هماهنگی‌های بین بخشی و استفاده بهینه از ظرفیت‌های بخش خصوصی را مورد توجه قرار داده است که نتایج اثربخش آن در افزایش صادرات ملموس می‌باشد.

کرد اظهار داشت: ۷۸۸ هزار و ۸۱۱ نفر مسافر نیز در ۱۰ ماهه سال جاری از پایانه‌های مرزی میلک و میرجاوه تردد کردند که نسبت به مدت مشابه سال گذشته با ۵۶۳ هزار و ۱۷ مسافر، افزایش ۴۰ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با بیان اینکه بندر چابهار به عنوان منطقه راهبردی با موقعیت عالی جغرافیایی از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی خاصی برخوردار است، گفت: حجم ترانزیت کالای انجام شده این مدت در بندر چابهار ۲ هزار و ۶۵۲ تن بوده است که اعمال تخفیفات ویژه، اصلاح تعرفه‌های عوارض و هزینه‌های بندری در کنار کوتاه و بهینه بودن مسیر سبب شده تا این بندر به یکی از مقرون به صرفه ترین بنادر جنوبی کشور در زمینه ترانزیت کالا تبدیل شود.

کد خبر 4848207

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha