به گزارش خبرگزاری مهر، کمیته خدمات و زیرساخت ستاد بازآفرینی منطقه ۷ با حضور محمد تقی زاده معاون استانداری تهران، زهرا نژاد بهرام عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران، کاوه حاجی علی اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران و سهمیه حاجوی شهردار منطقه ۷ برگزار شد.
زهرا نژاد بهرام، عضو هیئت رئیسه شورای اسلامی شهر تهران با تاکید بر ارتباط خوب اداره برق استان و مدیریت شهری در حوزه بافت فرسوده گفت: خوب است که دستور عمل مشخصی فقط برای بافت فرسوده تهیه شود و در این دستورالعمل اقدامات الویت بندی شود.
وی در ادامه افزود: با این اقدام مدیران در واقع منبعی قانونی داشته که اقدامات خود را انجام دهند و بخشی از بودجههایی که مربوط به این حوزه است را در آن هزینه کنند.
نژاد بهرام در رابطه با فضاهای بی دفاع شهری گفت: آن چیزی که باعث میشود ما در بافت فرسوده دچار فرسودگی مضاعف شویم و از طرفی فرسودگی تداوم پیدا کند، شکل گیری فضاهای بی دفاع شهری است.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل توسعه شهری، تغییر در نقشهها و یا ساخت و ساز معابر جدید این فضاها در قالب قطعههای ۵۰ متری یا ۱۰۰ متری شکل گرفتهاند.
عضو شورای اسلامی شهر تهران اظهار داشت: اگر این دستورالعمل ارائه شود، میتوان نسبت به تأمین برق این فضاها مساعدت جدی به عمل آورد.
نژاد بهرام در ادامه در خصوص مشکلات آب و فاضلاب منطقه ۷ افزود: خوشبختانه ۸۰ درصد مشکلات در این بخشها حل شده است، اما با توجه به اینکه عبور بزرگراه امام علی و اتوبان صیاد شیرازی کاملاً محلات منطقه را تقسیم کردهاند چنانچه هر چه زودتر شبکه فاضلاب را بتوانیم تأمین کنیم، پیوستگی لازم بین منطقه فراهم خواهد شد.
نژاد بهرام در رابطه با بازسازی مدارس گفت: به نظر میرسد سازمان نوسازی و تجهیز مدارس، طبق برنامه خودش عمل میکند فارغ از اینکه مدارس در بافت فرسوده هستند و فکر میکنند شرایط عادی است و ماهم در شرایط عادی قدم برمی داریم در حالی که این چنین نیست.
وی عنوان کرد: ۳ هزار ۲۸۶ هکتار بافت فرسوده موضوع نادیده انگاشتنی نیست و انتظار داریم که سازمان نوسازی و تجهیز مدارس خیلی جدیتر پای کار بیاید. بسیاری از مدارس در بافت فرسوده ایمنی لازم را ندارند. ۶ مدرسه به طور مشخص توسط سازمان آتش نشانی تأیید نشدهاند که از این موضوع نمیتوان به سادگی گذشت. لطفاً الویتهای خود را براساس الویتهای های آتش نشانی انتخاب کنید نه براساس مالکیت.
نظر شما