به گزارش خبرنگار مهر، به دلیل شیوع ویروس کرونا در استانهای مختلف کشور طی روزهای اخیر، براساس اعلام وزارت بهداشت به عنوان متولی اصلی در بحث پیشگیری از این ویروس، برخی دانشگاهها اعم از دانشگاههای تحت نظارت وزارت علوم و دانشگاههای علوم پزشکی تعطیل اعلام شد.
در همین راستا از دور روز گذشته دانشگاههای تهران در اطلاعیههای مختلف اعلام کردند که به منظور جلوگیری از شیوع این ویروس و ضدعفونی کردن خوابگاهها و اماکن عمومی دانشگاه، دانشجویان ظرف مدت دو روز خوابگاهها را تخلیه کنند.
آموزش در دانشگاه تهران، شریف و علم و صنعت مجازی شد
همچنین تاکنون دانشگاههای تهران، صنعتی شریف و علم و صنعت ایران اعلام کردند به منظور جلوگیری از وقفه در امور آموزشی کلاسهای نظری دانشجویان به صورت مجازی برگزار میشود.
در اطلاعیه دانشگاه علم و صنعت آمده است؛ کلاسهای درسی در مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه، به صورت الکترونیکی و با استفاده از سامانه LMS ارائه خواهد شد. دانشجویان با اتصال به سامانه LMS از کلاسهای آموزش الکترونیکی مربوطه استفاده خواهند نمود.
دانشگاه تهران نیز گفته است دانشجویان و اساتید برای توضیحات بیشتر و دسترسی به راهنماهای فراهم آمده در زمینه مجازی شدن کلاسها، به آدرس https://utec.ut.ac.ir/web/academics/reference مراجعه کنند.
دانشگاه صنعتی شریف نیز اعلام کرده است دانشجویان و اساتید به سامانه کلاسهای مجازی دانشگاه به آدرس ( vclass.ecourse.sharif.edu) مراجعه کنند.
دانشگاه خواجه نصیر: برنامهای برای مجازی شدن آموزش نداریم
علی اشرفی زاده معاون آموزشی دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی در گفتگویی که با مهر داشت اعلام کرد این دانشگاه برنامهای برای مجازی کردن آموزش در هفتههای پیش رو ندارد.
دانشگاه تربیت مدرس: تاخیر در دفاع از پایان نامه مشمول جریمه نمیشود
محمد حسن نصرتی مدیر روابط عمومی دانشگاه تربیت مدرس نیز به خبرنگار مهر گفت: روز گذشته جلسهای با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی و مدیران آموزش دانشگاه برگزار شد و موضوع یادگیری الکترونیکی و یا ارائه محتوا به صورت مجازی مورد بررسی قرار گرفت و مقرر شد تا آخر وقت فردا ۷ اسفندماه این خصوص تصمیم گیری شود. این دانشگاه آمادگی برگزاری کلاسها به صورت الکترونیکی را دارد.
فتح اللهی معاون پژوهشی دانشگاه تربیت مدرس نیز تاکید کرده است که تعطیلی دانشگاهها جزو سنوات تحصیل دانشجویان محاسبه نمیشود. همچنین او در ادامه اعلام کرده است که تاخیر در دفاع از پایان نامه مشمول جریمه نمیشود. جلساتی که هماهنگی آنها از قبل صورت گرفته است، تصمیم در این باره به دانشکدهها تفویض شده تا با توجه به شرایط و تمایل ممتحنین و دانشجو تصمیم گیری نمایند.
دانشگاه علامه طباطبایی: تعویق دو هفتهای امتحانات
شجاع احمدوند معاون آموزشی دانشگاه علامه همچنین به مهر گفت که این دانشگاه نمیتواند کلاسهای نظری را به صورت مجازی برگزار کند، چرا که زیر ساختهای آن در دانشگاه فراهم نیست؛ اما دانشگاه به دنبال این است که این سیستم را در دانشگاه ایجاد کند و اقدامات اولیه آن را از روز گذشته آغاز کرده است.
معاون آموزشی دانشگاه علامه افزود: با توجه به اینکه دانشگاه علامه کلاسها را ۲ هفته زودتر از سایر دانشگاه آغاز کرد، حتی اگر دانشگاهها تا پایان اسفند تعطیل باشند، دانشجویان این دانشگاه متضرر نخواهند شد. تنها کاری که میتوانیم انجام دهیم این است که امتحانات را ۲ هفته به تعویق بیندازیم.
وی همچنین درباره وضعیت برگزاری جلسات دفاع گفت: دانشجویان به دلیل تعطیلات پیش آمده و تاخیر در دفاع، مشمول جریمه نخواهند شد؛ البته در حال حاضر هم اگر استاد راهنما و مشاوران و دانشجویان با یکدیگر هماهنگ شوند، میتوانند جلسه را حضوری برگزار کنند.
احمدوند خاطرنشان کرد: پس از آنکه دانشگاه به شرایط عادی بازگشت، همان مهلتی که قبل از این تعطیلات به دانشجو داده شده بود، همان زمان نیز همین مهلت به او داده خواهد شد.
دانشگاه شهید بهشتی: احتمال مجازی شدن جلسات دفاع
امیررضا اصنافی رئیس روابط عمومی دانشگاه شهید بهشتی به مهر خبر داده است که جلسه هیات رییسه دانشگاه ساعت ۱۴ آغاز شده و در این جلسه در خصوص برگزار شدن مجازی کلاسها و همچنین دفاع از پایان نامه تصمیم گیری خواهد شد. دانشجویان و اساتید با برگزاری الکترونیکی کلاس و حتی جلسات دفاع موافق هستند.
دانشگاه امیرکبیر: لغو جلسات پایان نامه باید به مدیر تحصیلات تکمیلی اعلام شود
دانشگاه امیرکبیر در خصوص وضعیت برگزاری جلسات دفاع از پیشنهاد رساله و پایان نامه دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی اعلام کرده است در صورت توافق دانشجویان، اساتید راهنما و هیات داوران در این هفته بلامانع است و در صورت لغو جلسات، این موضوع باید از طریق معاونین تحصیلات تکمیلی دانشکدهها به مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه ارسال شود.
نظر شما