به گزارش خبرنگار مهر، دکتر افسون تیزویر روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: بهترین راه کاهش استرس و اضطراب مردم ارائه آموزشهای بهداشتی است، معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی استان البرز سعی کرده آموزشهای لازم را به ادارات و عموم مردم ارائه کند.
وی افزود: منابع آموزشی از جمله روشهای پیشگیری، اعلام گروههای پرخطر در معرض بیماری کرونا، علائم این بیماری و یا شماره تلفنهای ضروری از طریق شبکههای مجازی به مردم اطلاع رسانی میشود.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز با اشاره به اهمیت ارائه آموزشها به مردم و کم کردن استرس آنها در خصوص ابتلاء به بیماری کرونا، گفت: در مکانهای پرتردد شهری با همکاری بسیج جامعه پزشکی و همچنین هلال احمر آموزشهای لازم به مردم ارائه میشود.
تیزویر گفت: در مرحله نخست در فردیس، ساوجبلاغ، اشتهارد، نظرآباد و طالقان یک نقطه پرتردد شهری به عنوان کانون بسیج اطلاع رسانی فعال میشود و در شهر کرج نیز در سه نقطه از جمله پایانههای مترو شهید سلطانی و گلشهر و همچنین چهارراه طالقانی کانونهای اطلاع رسانی مستقر میشوند.
وی گفت: سعی خواهیم کرد تب سنج لیزری در کانونهای بسیج اطلاع رسانی قرار گیرد تا اگر مردم مبتلا به تب بودند به آنها تذکرات لازم مبنی بر ماندن در خانه تا زمان رفع مشکلات تنفسی، ارائه شود.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز گفت: میزهای اطلاع رسانی نیز را در تمامی واحدهای بهداشت و همچنین با همکاری شهرداری در تمامی خانههای سلامت شهری کرج برپا خواهد شد.
تیزویر با اشاره به اینکه از سوی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تاکنون بیش از ۱۵۰ هزار بروشور آموزشی توزیع شده است، گفت: همچنین پنج هزار پوستر در این زمینه تاکنون تکثیر شده است، در کنار آن معاونت فرهنگی شهرداری کرج نیز چاپ این موارد را در دستور کار قرار داده است.
وی با اشاره به اهمیت پیوستن سفیران و داوطلبان سلامت و همچنین رابطین بهداشتی ادارات در استان البرز به اکیپهای اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی البرز، گفت: این مهم در اجرای تمامی آموزشها و دستورالعملها به مردم مؤثر است.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز در خصوص خدماتی که در خانههای سلامت و مراکز بهداشت به مردم استان ارائه میشود، گفت: مراقبین سلامت در این مراکز مستقر هستند تا علائم اولیه بیماری تنفسی ناشی از ویروس کویید ۱۹ را شناسایی کنند اگر این علائم در بیماری مشاهده شود و به تأیید پزشک آن مرکز برسد، آن بیمار به اورژانس بیمارستان انتقال داده میشود.
تیزویر بیان کرد: بسیاری از بیماران اکنون به دلیل سردی هوا دچار بیماریهای تنفسی میشوند که چیزی غیر از کویید ۱۹ است، این افراد در خانه با استراحت درمان میشوند، از طرفی تا ۱۴ روز به صورت تلفنی از طریق همکاران ما وضعیت این بیماران و دیگر افراد خانواده آنها کنترل میشود.
وی در خصوص علائم بیماری کویید ۱۹، گفت: همان علائم بیماری آنفلوآنزا است با این تفاوت که تب، سرفههای خشک و تا در برخی موارد بیمار درد عضلانی و آبریزش بینی نیز دارد، اما علامت مهم آن که نشان از حاد شدن این بیماری دارد، علامت تنفسی است.
معاون فنی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی استان البرز ضمن توصیه به مردم گفت: در صورت مشاهده علائمی مانند سرماخوردگی و آنفلوآنزا نخست به مراکز بهداشتی و درمانی و یا مطب پزشکان عمومی که ازدحام جمعیت در آنجا کمتر است، مراجعه کنند و به بیمارستانها نروند تا خطر انتقال بیماری کاهش یابد.
نظر شما