هوشنگ محمدی در گفتگو با خبرنگار مهر اظهار داشت: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایانی سال و متعاقب آن افزایش تقاضای مردم برای انجام سفرهای نوروزی و خرید، تعزیرات حکومتی نیز براساس وظایف قانونی درجهت رفاه حال شهروندان و حمایت از مصرفکنندگان و همچنین مقابله با روند افزایش تخلفات احتمالی و ایجاد تعادل در بازار خصوصاً تخلف گرانفروشی و نظارت برقیمت مایحتاج ویژه سال نو، طبق سنوات گذشته طرح ویژه نظارتی نوروز را با رویکرد پیشگیرانه در دستور کار دارد.
مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین گفت: طرح نظارت بر بازار ویژه ایام نوروز با هدف حمایت از اقشار آسیب پذیر جامعه در برابر متخلفان، سالم سازی فضای کسب و کار، نظارت بر سیستم توزیع کالا و خدمات، حمایت از فضای کسب و کار در برابر التهاب، پیشگیری از تخلفات حوزه کسب و کار علی الخصوص نمایشگاههای بهاره و حضور مؤثر و استفاده از تمام ظرفیتهای سازمانی و برون سازمانی در برخورد با گرانفروشی، احتکار و سایر تخلفات احتمالی برگزار میشود.
وی با بیان اینکه طرح با محوریت اقدامات پیشگیرانه و شبه قضائی برگزار میشود، افزود: مرحله نخست این طرح از ۱۰ تا ۲۹ اسفندماه سال جاری برگزار میشود و مرحله دوم طرح از یکم تا ۱۵ فروردین ماه سال جدید است و شهروندان میتوانند شکایات را از طریق سامانه یا تارنمای.ir 135 تعزیرات حکومتی ثبت کنند.
مدیرکل تعزیرات حکومتی قزوین افزود: در اجرای این طرح پرسنل کشیک در ایام غیر تعطیل علاوه بر ساعت کار اداری، در ساعات بعد از ظهر و در ایام تعطیل نیز علاوه بر حضوردر ادارهکل و نظارت در سطح بازار آماده دریافت و پیگیری گزارشات شهروندان هستند.
محمدی گفت: با اجرای این طرح همچنین گشتهای سیار بازرسی تعزیرات حکومتی به همراه بازرسان سازمان صنعت، معدن و تجارت، اتاق اصناف و دیگر دستگاههای ذی ربط در مراکز خرید، فروشگاهها و نمایشگاههای بهاره مستقر و در صورت مشاهده هر گونه تخلف صنفی با تشکیل پرونده نسبت به صدور حکم در اسرع وقت و خارج از نوبت در همان محل اقدام میکنند.
وی یاد آور شد: رسیدگی بدون تشریفات کم هزینه بودن و مدت کم زمان رسیدگی به تخلفها از جمله اهداف اصلی تعزیرات حکومتی در جهت بازدارنده بودن جرایم تخلفاتی است.
محمدی عمده مراکز مورد هدف در اجرای طرح ویژه نظارتی نوروز را شرکتهای مسافرتی و دفاتر فروش بلیط اعم از هوایی، زمینی و حملونقل درونشهری و برونشهری، مراکز اسکان و پذیرایی، اقامتگاهها، هتلها، اماکن تفریحی و فرهنگی، مراکز عمده تهیه و توزیع مواد غذایی شامل رستورانها، سالنهای غذاخوری شهری و جادهای، اغذیهفروشیها، قنادیها، مراکز توزیعی، مراکز خدماتی، انبارها، سردخانهها، فروشگاههای زنجیرهای، نمایشگاههای بهاره، میدانهای میوه و تره بار، جایگاههای سوخت، مراکز بهداشتی و درمانی، درمانگاهها، آمبولانسهای خصوصی و آرایشگاههای زنانه و مردانه اعلام کرد.
محمدی خاطر نشان کرد: در شرایط حساس کنونی شاهد برخی بداخلاقیها در حوزه اقلام بهداشتی مورد نیاز مردم هستیم که به جدیت با متخلفان برخورد میشود. گشتهای تعزیرات حکومتی به عرضه محصولات بهداشتی، شوینده و ضدعفونی کننده متمرکز شده است و به محض اینکه اعلام شد امکان شیوع ویروس وجود دارد و ماسک و ژل و اسپری ضد عفونی کننده مورد نیاز است، بلافاصله به این حوزه ورود کردیم و ضمن هماهنگی با دستگاههای ذی ربط اقدام به برگزاری گشتهای مشترک جهت پیشگیری از تخلفات احتمالی کردیم.
وی تاکید کرد: به جد خطاب به آنهایی که قصد بازی با سلامت مردم را دارند تاکید میکنم برخورد تند و سخت با اشد مجازات در انتظار آنها خواهد بود.
نظر شما