یعقوب هاشمی در گفتگو با خبرنگار مهر عنوان کرد: بودجه شهرداری اردبیل از سال ۹۶ تاکنون با یک روند ثابت و بدون تغییر آن چنانی روی ۵۰۰ میلیارد تومان ثابت مانده در حالی که با افزایش قیمت اجرای پروژههای عمرانی و پرداختی حق و حقوق پرسنل روبرو بودیم.
هاشمی افزود: هرچند در سالهای اخیر شوک قیمتی بسیاری از پروژههای عمرانی را متوقف کرده اما بودجه شهرداری اردبیل در سالهای اخیر از افزایش چندانی برخوردار نبوده؛ برای نمونه بودجه شهرداری تبریز از ۲ هزار میلیارد تومان به سه هزار میلیارد تومان در سال ۹۹ رسیده است.
وی تنها راه رسیدن به بودجه کلان شهرداری را تکیه بر اجرای پروژههای مشارکتی و سرمایهگذاری اعلام کرد و گفت: برای اینکه شهرداری از یک خط سیر کم نوسان در بودجه سالانه خارج شده و یک جهش بودجهای داشته باشد باید به سمت اجرای پروژههای مشارکتی حرکت کنیم و عوامل شهرداری باید بستر این کار را به شکل مطلوب فراهم کنند.
دبیر شورای شهر اردبیل اضافه کرد: شهرداری باید از تمرکز صرف در شورابیل و اجرای پروژههای محوری در این مجموعه خارج شده و به سایر مناطق شهری نیز توجه کند؛ اختصاص بودجههای میلیاردی به طرحهای شورابیل از مناطق مختلف بوده و متأسفانه اکثر پروژههای مشارکتی نیز در منطقه نمونه گردشگری شورابیل طراحی و پیشبینی شده است.
هاشمی افزود: به غیر از منطقه شورابیل، میتوانیم در سایر مناطق شهر به ویژه محلات سیزده گانه و همچنین بافتهای فرسوده و قدیمی طرحهای مشارکتی را با تنوع بیشتر اجرایی و عملیاتی کنیم تا در این حوزه کارها از حالت فانتزی و تک بعدی خارج شود.
دبیر شورای شهر اردبیل با انتقاد از معطلی و بلاتکلیفی پروژه بازار مبل، عدم انتقال بازار آهن فروشان، اجرایی نشدن المان میدان وحدت و دهها پروژه مهم و زیربنایی دیگر، اظهار کرد: ما اگر بتوانیم در سال آینده ۶ تا ۷ پروژه زیربنایی و اساسی را تکمیل و تحویل شهروندان دهیم به یقین کار مهمی را انجام دادیم.
هاشمی ارتقای کیفی اجرای پروژهها را به عنوان یک اصل اساسی یادآور شد و ادامه داد: در بودجه ۹۹ مبالغ کلانی در حوزه ترافیک پیش بینی شده و انتظار میرود در اولین فرصت مرکز کنترل ترافیک شهر اردبیل راهاندازی شود.
نظر شما