به گزارش خبرنگارمهر، زعفر احدزاده پیش از ظهر یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کسب بیش از ۲۰ رتبه و دیپلم در فستیوالها و جشنوارههای معتبر جهانی توسط اعضای کودک و نوجوان استان اردبیل و همچنین موفقیت در مهر واره های کشوری، تصریح کرد: خوشبختانه در حال حاضر شاهد افزایش توجه به هنر اصیل قصه گویی در استان هستیم.
به گفته وی کسب دیپلم افتخار و رتبه از فستیوال و جشنوارههای بینالمللی، برگ دیگری از اهتمام و تلاشهای مربیان مراکز فرهنگی هنری کانون استان با اعضا بود که این استان را در زمره استانهای موفق کشور قرار داده و انتخاب یک مربی «محسن وظیفه» و عضو کودک کانون «آوا عزیزپور» به عنوان منتخبین نهایی بخش ۹۰ ثانیه بیست و دومین جشنواره بینالمللی قصهگویی نشان از اهتمام جدی به مقوله قصهگویی به عنوان یکی از مهمترین فعالیتهای کانون است.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل تصریح کرد: تعداد شرکت کنندگان در بخش قصهگویی صحنهای، از ۵۸ نفر سال قبل به ۱۰۶ نفر افزایشیافته است.
احدزاده ادامه داد: در حالی سال ۹۸ به نقطه پایانی رسید که اداره کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان یکی از درخشانترین سالهای خود را در ارتباط با افزایش میزان برنامهها و فعالیتها داشت.
وی ادامه داد: به موازات برنامههای مدوّن و جامع کشوری، متناسب با مختصّات فرهنگی و ظرفیتهای فرهنگی، برنامههایی تدوین شده بود که به دنبال جذابیت افزایی در فعالیتها بودیم تا نتیجه اجرای برنامهها نهایتاً به رشد تعداد اعضا و برخورداری حداکثری جامعه کودک و نوجوان استان و خلاقیت امور منتهی شود.
مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان اردبیل در خصوص توجه به ظرفیتهای فرهنگ بومی استان در برنامههای کانون استان نیز گفت: تعریف و اجرای هفت مهرواره خاص مناطق مختلف استان و جلب مشارکت و همراهی ادارات و سازمانهای استان، بازدهی مناسبی از مشارکت و نتایج آن در منظومه افکار عمومی داشت که اوج آن در مهرواره صفویه شناسی در هفته استان بود که ماحصل کوشش هنری ۹۰ کودک و نوجوان عضو انجمن نقاشی، تاریخنگاری صفوی در دیواری به طول ۱۲۰ متر با مشارکت شهرداری اردبیل و ستاد هفته استان بود.
به گفته احدزاده برگزاری نمایشگاه آب و آئینه «مهرواره هنر کار با چوبهای آب آورده» در تهران که هنرمندی مربیان کانون استان را در مرکز آفرینشها را در پی داشت مجوز دیگری از تفکر خلاقانهای بود که برای اولین بار در تاریخ کشور رقم زد.
وی ادامه داد: در زمینه تولید محتوا هم تدوین دو کتاب «قلم یاران» حاوی اطلاعات نویسندگان حوزه کودک و نوجوان، تاریخ و مشاهیر استان و همچنین «از اسفریس تا هشت بهشت» با موضوع معرفی خاندان صفوی به نسل نوجوان استان نیز نمودی از نگرش جامع به حوزه این بود.
نظر شما