۲۵ اسفند ۱۳۹۸، ۱۱:۳۴

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان مرکزی خبر داد؛

توزیع محلول ضدعفونی در اراک توسط سازمان بسیج طلاب و روحانیون

توزیع محلول ضدعفونی در اراک توسط سازمان بسیج طلاب و روحانیون

اراک- رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان مرکزی از توزیع محلول ضدعفونی در نقاط محروم اراک و تولید و توزیع ماسک بهداشتی توسط جهادگران این سازمان خبر داد.

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام ابوالفضل رجبی با بیان مطلوب فوق اظهار داشت: سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان مرکزی با آمادگی کامل تا برچیده شدن کرونا ویروس از پا نخواهد نشست و در کنار مردم تا پایان نابودی این ویروس منحوس در این میدان جهاد و ایثار خواهد ماند.

وی افزود: یک از اقدامات مهم دسته بندی و توزیع مواد ضد عفونی توسط گروه‌های جهادی طلاب با همکاری هلال احمر به مدت ۲ روز به مقدار ۶۰۰۰ لیتر در سطح استان بود.

رجبی با بیان اینکه کار فرهنگی و آگاه سازی عموم مردم یکی از اهداف این سازمان بوده گفت: نصب بنر با موضوعات احادیث پزشکی، دعای صحیفه سجادیه، فرازی از بیانات رهبری در تقدیر از پزشکان، و راهکارهای پیشگیری از بیماری کرونا به صورت بنر در سطح شهر از کارهای انجام شده تاکنون است.

رئیس سازمان بسیج طلاب و روحانیون استان مرکزی اظهار کرد: ترویج احادیث پزشکی در فضای مجازی و ترویج معنویت و توسل و درخواست از معبود الهی و ائمه اطهار (ع) مورد توجه بوده است.

وی از ضد عفونی کردن اماکن، معابر و درب منازل مردم به صورت شیفتی در روزهای گذشته خبرداد و گفت: توزیع ۱۰۰۰ لیتر محلول در شهرک علی بن ابی طالب و پخش ماسک در شهرک ولی عصر اراک از اقدامات این سازمان در پیشگیری و مقابله با ویروس منحوس کرونا بوده است.

حجت الاسلام رجبی با اشاره به اینکه قرارگاه شهید مسلمی ویژه طلاب خواهر در راستای مقابله با ویروس کرونا نیز راه اندازی شده گفت: تولید ماسک با قابلیت شستشو با تأیید مراجع علوم پزشکی، با فعالیت خواهران بسیجی در دو شیفت کاری انجام می‌شود که منتج به تولید روزانه ۵۰۰ عدد ماسک شده است.

وی عنوان کرد: بسته بندی و توزیع ۳۰۰ سبد غذایی ویژه محرومین از دیگر اقدامات این سازمان برای رفع محرومیت در آستانه شب سال نو بوده و تاکید کرد: توجه به قشر آسیب دیده و کم برخوردار از اهداف سازمان بسیج طلاب و روحانیون سپاه روح الله است.

کد خبر 4878735

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha