محمد محمدزاده روز گذشته در جمع خبرنگاران حاضر در جشنواره رادیو در پاسخ به سئوال مهر درباره راهاندازی برنامههای رادیو معارف به زبان انگلیسی گفت: "با توجه به نیاز جهان و بحران معنویت در ارتباط با شنیدن معارف صحیح، رادیو معارف قصد دارد به زودی بخش انگلیسی خود را فعال کند و با برنامههایی که مورد نیاز مخاطبان انگلیسی زبان است، در سطح قاره اروپا و آمریکا به برنامهسازی مشغول شود. برنامه های بخش انگلیسی در فرکانس ماهوارهای قرار خواهد گرفت و روزانه حداقل دو ساعت برنامه دارد که قابلیت تکرار هم خواهد داشت."
مدیر رادیو معارف در ادامه افزود: "مهمترین برنامههایی که برای این دو ساعت در نظر گرفته شده ترجمه و توضیح مفاهیم قرآن کریم و پاسخگویی به سئوالات انتقادی، احکام، تربیتی و کلام جدید است. بخشی دیگر از برنامهها هم اخبار معارفی جهان اسلام است که به زبان انگلیسی ارائه خواهد شد. از قالبهای دیگر سخنرانی و ایراد مطالب به زبان انگلیسی با حضور بزرگان و کارشناسان انگلیسی زبان است تا علاقمندان بتوانند شنونده این برنامه ها از طریق ماهواره باشند."
وی درباره دیگر اهداف راه اندازی بخش انگلیسی زبان رادیو معارف به خبرنگاران گفت: "بحران معنویت در جهان جدی است و احساس میشود هنوز جهان پاسخهای خوبی برای آرامش انسان پیدا نکرده است، در حالی که اسلام به ویژه تفکر شیعی میتواند این آرامش را برای بشریت به ارمغان بیاورد. رادیو معارف به زبان انگلیسی میتواند تامینکننده بخشی از نیازهای بشریت در معنویت باشد. رادیو معارف قصد دارد بعد از راهاندازی برنامهها به زبان انگلیسی، سراغ زبانهای اسپانیایی و عربی هم برود."
محمدزاده در پاسخ به یکی دیگر از سئوالات خبرنگاران مبنی بر اینکه رادیو معارف در بخش داخلی تا چه حد توانسته پاسخگوی مخاطبان باشد، توضیح داد: "بازخورد شنوندگان ما خیلی زیاد است و آنها اشاره کرده اند که با شنیدین برنامه های رادیو معارف به آرامش رسیدهاند. رویکرد رادیو معارف از راهاندازی برنامههای این شبکه به زبان انگلیسی مخاطبان عام است، کسانی که علاقمند به پیدا کردن راههای آرامش هستند و رادیو معارف قصد دارد این زمینه را برای آنها فراهم کند و روش صحیح آن را یاد دهد."
مدیر رادیو معارف در پاسخ به سئوال مهر درباره برنامههای انگلیسی زبان این رادیو خاطرنشان کرد: "قصد داریم تا ابتدای شش ماه دوم سال بخش انگلیسی رادیو معارف را راهاندازی کنیم. ما یک دفتر پیگیری بخش معارفی انگلیسی زبان در راهاندازی کرده ایم که ماموریتهای مختلفی دارد. کمیتهای که به برنامههای انگلیسی دو بخش دارد؛ یکی تامینی که هر آنچه به زبان انگلیسی موجود و برای این رادیو مناسب است، تامین خواهد کرد. بخش برنامهسازی هم داریم که زیر نظر این کمیته اداره خواهد شد."
وی در پایان گفت: "کمیته اخبار معارف انگلیسی هم داریم. علاوه بر آن کمیته مهم دیگری هم خواهیم داشت و آن بخش تامین منابع انسانی است که شامل کارشناسان، مجریان، نویسندگان، سردبیران متبحر و مسلط به زبان انگلیسی خواهد بود. البته در حال حاضر در بخش تهیه کنندگی خیلی نیاز نداریم، چرا که با یک سردبیر مسلط به زبان انگلیسی برنامهها تهیه میشود."
نظر شما