به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام رنجبران معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با اعلام این خبر گفت : این جشنواره با هدف بسط و گسترش فرهنگ اسلام ناب با تکیه بر ابعاد وجودی حضرت علی (ع) و تقویت فضای معنوی دینی در دانشگاهها برپا می شود.
وی با اشاره به اینکه این جشنواره در دو بخش دانشجویی و استادان برپا می شود، گفت: رشته های "تک مرحله ای" ویژه استادان شامل بخش های پژوهشی (پژوهش و کتاب) و بخش هنری شامل نقاشی و خط و بخش دانشجویی شامل رشته های "دو مرحله ای" حفظ، مفاهیم و کتابخوانی و رشته های "تک مرحله ای" شامل بخش های ادبی، هنری و پژوهشی برگزار می شود.
به گفته معاون فرهنگی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، جشنواره های ادواری "نهج البلاغه" با هدف تبیین و تشریح مفاهیم بلند در نهج البلاغه حضرت امیر المومنین علی (ع)، تعامل و همفکری دانشگاهیان در عرصه متون دینی و نیز ارایه به روز، روان و در عین حال عمیق و دقیق آموزه های علوی از سال 1379 (سال امام علی ( ع)) هر دو سال یک بار برپا می شود.
حجت الاسلام رنجبران گفت : رشته های ادبی و هنری این جشنواره شامل بخش های داستان، شعر، فیلمنامه، نمایشنامه نویسی، نماهنگ، فیلم کوتاه، خط، خط و تذهیب، نقاشی، تابلو فرش، منبت کاری، قلم زنی، چرم کاری و مینیاتور است.
وی اظهار داشت : تمامی دانشجویان مراکز آموزش عالی اعم از دولتی، علوم پزشکی، آزاد اسلامی، پیام نور، جامع علمی کاربردی، غیر انتفاعی و ... در این جشنواره حضور دارند.
حجت الاسلام رنجبران یادآور شد : همچنین از اعطای کمک هزینه سفر عمره به همراه تندیس جشنواره و اعطای سکه بهار آزادی و وجوه نقدی به نفرات برگزیده خبر داد.
وی اضافه کرد : این جشنواره با همکاری وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و فرهنگ و ارشاد اسلامی و ارگان هایی همچون جهاد دانشگاهی، دانشگاه های آزاد اسلامی، پیام نور، جامع علمی کاربردی و نیز سازمان های صدا و سیما، بسیج دانشجویی و فرهنگی هنری شهرداری تهران برگزار می شود.
در این جشنواره حدود 2500 دانشگاهی از سراسر کشور شرکت کرده که تعداد آثار بخش پژوهشی (مقالات، پایان نامه و پژوهش) 250 اثر است.
نظر شما