۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۰:۰۷

/ در یکسال گذشته /

26 عنوان کتاب آموزشی در موسسه امام خمینی تدوین شد

26 عنوان کتاب آموزشی در موسسه امام خمینی تدوین شد

مدیر تدوین متون موسسه امام خمینی گفت : در سال 85 بیست و شش عنوان کتاب آموزشی مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد در این موسسه تدوین شده است.

مدیر تدوین متون موسسه امام خمینی (ره) در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان این خبر گفت : در سال گذشته 26 عنوان کتاب درسی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی ارشد برای دانش پژوهان حضوری و غیر حضوری این موسسه تدوین شد و در سال جاری نیز نزدیک به 37 عنوان کتاب برای این مقاطع تدوین خواهد شد.

حجت الاسلام حسنی افزود: در این موسسه 12رشته حضوری و 4 رشته غیر حضوری تدریس می شود که براساس اعلام نیاز معاونت آموزشی، سرفصل های آموزشی تدوین و براساس جدول زمانی و شرایط علمی تدوین کتاب آغاز می شود. در هر مرحله نیز اثر مورد ارزیابی قرار گرفته و در نهایت به تایید دو نفر از اساتید برجسته در موضوع تالیف شده می رسد. پس از این مرحله اثر تالیفی به شورای کتاب ارسال شده و در صورت تایید نهایی منتشر خواهد شد.

وی افزود: یکی دیگر از فعالیتهای این مدیریت تدوین آثار علمی آیت الله مصباح یزدی است که در سال گذشته تدوین 9 اثر به پایان رسیده و در سال جاری نیز 16 اثر منتشر خواهد شد.

کد خبر 488805

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha