به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور ، جهانگیر فدایی مدیر کل دفتر امور رفاه اجتماعی این سازمان با اشاره به ضرورت شناسایی اقشار اسیب پذیر جامعه گفت: تاکنون 9 میلیون نفر آسیب دیده از فقر و نیازمند کمک در کشور شناسایی شده اند که این رقم در سال جاری به 11 میلیون نفر افزایش پیدا خواهد کرد.
وی گفت: ازاهداف مهم رفاه و تامین اجتماعی در کشور ، کاهش فقر ، توانمند سازی گروه های آسیب پذیر ، تداوم قانون حمایت از زنان و کودکان بی سرپرست و حمایت از حقوق معلولان و سامان بخشی بیماران روانی است.
به موجب این گزارش ، در اجرای بند " ر" تبصره 2 قانون بودجه سال 1386 کل کشور بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران موظف شده است مبلغ 500 میلیارد ریال اعتبار از محل وجوه قرض الحسنه بانک ها به نیازمندان مراجعه کننده به کمیته امداد امام خمینی (ره) با معرفی این نهاد اختصاص دهد.
این گزارش می افزاید: مبلغ یک هزار میلیارد ریال از محل اعتبارات قانون بودجه سال 1386 کل کشور به منظور بیمه رانندگان ، خدام مساجد و باربرها و 450 میلیارد ریال به موجب بند " ی " تبصره 2 قانون بودجه برای اعطا تسهیلات به بازنشستگان صندوق های بازنشستگان فوق پرداخت خواهد شد. سقف اعتبارات اعطایی ، مبلغ 10 میلیون ریال وام با بازپرداخت 3 ساله و نرخ سود 2 درصدکمتر از نرخ بهره بانکی است که در اختیار بازنشستگان کشوری و لشگری قرار می گیرد. آیین نامه های اجرایی مربوط به تبصره های فوق مرحله نهایی بررسی در دولت زا می گذراند.
مدیر کل دفتر رفاه و تامین اجتماعی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: این سازمان مکلف شده است در راستای جهت گیری قانون برنامه چهارم توسعه، نسبت به گسترش بیمه اجتماعی با نگاه خاص به عشایر و روستاییان ، بیمه درمان و مکمل برای تمام آحاد جامعه ، کاهش فقر و حل معضل اشتغال و بهبود وضع معیشت گروه آسیب پذیر ، گسترش فعالیت حمایتی با رویکرد توانمند سازی از طریق نهادهای غیردولتی ، تامین بیمه خاص برای افراد سرپرست خانوار با اولویت کودکان از طریق ارتقای سطح بهداشت و درمان و کاهش عرض مواد مخدر ، اقدام کند.
مدیر کل دفتر امور رفاه اجتماعی در خاتمه تاکید کرد: تا پایان برنامه چهارم توسعه ، بر اساس اولویت خدمت رسانی به ایثارگران پیش بینی می شود تمام نیازمندی های آنان اعم از معیشت و درمان تامین شود.
نظر شما