به گزارش خبرنگار مهر، صبح امروز چهارشنبه در آستانه میلاد منجی عالم بشریت، سربازان و پاسداران گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه بیت المقدس استان کردستان هدیهای را در حمایت از مدافعان سلامت که در خط مقدم مبارزه با کرونا ویروس در حال خدمت رسانی هستند، اهدا کردند.
یکی از سربازان گمنام سازمان اطلاعات سپاه کردستان در خصوص این برنامه گفت: امنیت و سلامت دو مقوله بسیار مهم هستند که تا زمانی که آنها را از دست ندهیم متوجه نبودشان نمیشویم و امروز که به برکت نیروهای نظامی، انتظامی، امنیتی و اطلاعاتی توانسته ایم امنیت قابل قبولی را در منطقه حاکم کنیم، احساس وظیفه میکنیم که در زمینه ایجاد سلامت نیز در کنار مدافعان این عرصه خدمت رسانی کنیم.
وی اظهار داشت: سربازان گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه به عنوان حامیان حوزه سلامت از روزهای اولی که مردم استان کردستان با این ویروس مواجه شدند، حمایت خود را اعلام کردند و تا امروز نیز در کنار مدافعات سلامت حضور داشته اند.
این سرباز گمنام افزود: به همین مناسبت تعداد پنج هزار بطری ۵۰۰ میلی لیتری محلول ضدعفونی کننده به ارزش ریالی ۳۰۰ میلیون تومان امروز در اختیار علوم پزشکی کردستان قرار گرفت تا در اختیار پرسنل، پرستاران و دکترهایی قرار گیرد که در بیمارستانها و مراکز درمانی سطح استان در حال مقابله با کرونا ویروس هستند.
وضعیت اقلام بهداشتی در کردستان مناسب است
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان نیز بیان کرد: خوشبختانه با کمک خیران توانسته ایم اقلام بهداشتی مورد نیاز خود را تأمین کنیم و در حال حاضر وضعیت اقلام بهداشتی در کردستان مناسب است.
فرزین رضاعی ادامه داد: بخش عمده ای از تمام نیازهای دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور توسط خیران تأمین شده و در استان کردستان نیز تا چهاردهم فروردین حدود چهار میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان کمک دریافت شده است که اگر این کمکها نبود بدون شک در تأمین مواد بهداشتی با مشکل مواجه میشدیم.
وی یادآور شد: در حال حاضر خوشبختانه وضعیت ماسک، لباس ایزوله، دستکش و مواد ضدعفونی کننده در بیمارستانها و مراکز درمانی سطح استان نه در حد ایده آل اما در حد مطلوب قرار دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان در ادامه به کمک سازمان اطلاعات سپاه پاسداران کردستان نیز اشاره کرد و گفت: این سازمان امروز به مناسبت نیمه شعبان پنج هزار بطری محلول ضدعفونی را برای استفاده در بیمارستانهای استان اهدا کردند.
رضاعی اظهار داشت: از روزهای اول این بیماری در کردستان، مجموعههای مختلف سپاه کمکهای بسیاری در زمینههای مختلف به دانشگاه علوم پزشکی کرده اند که احداث نقاهتگاهها، ضدعفونی کردن معابر و کمکهای مالی از جمله این کمکها است.
وی در ادامه سخنان خود به برنامههای آینده برای مقابله با کرونا ویروس در استان اشاره کرد و افزود: ستاد ملی کرونا طی چند هفته سخت گیری های بسیاری را در اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی به کار گرفت و پس از آن قصد دارد به تدریج کسب و کارهایی که کمتر در راستای شیوع این ویروس خطر دارند را مجدداً بازگشایی کند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: بازگشایی ناگهانی تمامی کسب و کارها موجب ایجاد موج دوم انتشار ویروس کرونا میشود و به همین دلیل اگر مردم همچنان دستورالعملهای بهداشتی را رعایت نکنند ممکن است دچار مشکلات فراوانی شویم.
رضاعی ادامه داد: در حال حاضر شاید به حالت ثبات رسیده باشیم اما این یک ثبات شکننده است و مردم نباید با عدم رایت فاصله گذاری اجتماعی و هشدارهای بهداشتی زمینه انتشار این ویروس را فراهم کنند.
وی یادآور شد: امروز نمیتوانیم ادعا کنیم که توانسته ایم این بیماری را کنترل کنیم و به ثبات رسیدن تنها به این معنی است که ورودی و خروجی تعداد بیماران به مراکز درمانی تقریباً به یک نسبت رسیده و کمبود امکاناتی نظیر تخت و دستگاههای اپیلاتور نداریم.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از همین رو از مردم درخواست داریم که همچنان با بازگشایی برخی از مشاغل در صورت عدم نیاز و ضرورت برای مراجعه، از خروج از منزل خودداری کنند.
نظر شما