۲۳ فروردین ۱۳۹۹، ۴:۰۱

افزون بر وضع تعرفه بر واردات نفت؛

سناتور آمریکا لایحه خروج نیروهای نظامی از عربستان را ارائه کرد

سناتور آمریکا لایحه خروج نیروهای نظامی از عربستان را ارائه کرد

سناتور جمهوریخواه کنگره آمریکا لایحه ای را ارائه کرد که به موجب آن، نیروهای نظامی آمریکا از عربستان سعودی خارج خواهند شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسپوتنیک، در روز بیست و هفتم ماه مارس دو سناتور جمهوریخواه آمریکا به نامهای «کوین کرامر» و «دان سالیوان» لایحه ای را به سنا معرفی کردند که در صورت عدم کاهش تولید نفت از سوی ریاض، نیروهای نظامی و سیستمهای دفاعی آمریکا از خاک عربستان سعودی خارج شوند.

در پی آن، سناتور «بیل کاسیدی» سناتور جمهوریخواه از ایالت لوئیزیانا- یکی از ایالات اصلی تولیدکننده نفت در آمریکا- روز گذشته لایحه ای را معرفی کرد که در صورت عدم کاهش تولید نفت خام عربستان، خروج تمام نیروهای نظامی آمریکا از خاک این کشور را الزامی می کند.

در واقع لایحه کاسیدی، «در واکنش به تهاجم عربستان سعودی علیه صنعت نفت آمریکا، خواستار اقدامات معینی می شود»، و پیشنهاد می دهد که «ظرف مدتی کمتر از ۳۰ روز از تاریخ تصویب این لایحه»، نیروهای نظامی آمریکا از خاک عربستان خارج شوند؛ ضرب الاجلی کوتاهتر از ضرب الاجل پیش بینی شده در لایحه پیشنهادی کرامر و سالیوان.

کاسیدی متعاقب طرح این لایحه در یک اطلاعیه رسمی اعلام کرد: «با سقوط بهای نفت در بازارهای جهانی به سطحی پایین تر از هزینه تولید اقتصاد آمریکا، امنیت ملی و رفاه اقتصادی خانواده های ما در سرتاسر لوئیزیانا تهدید می شود. آمریکا میلیونها [دلار] برای حراست از کشورهای تولیدکننده نفت و توانایی آنها برای انتقال بدون خطر و ایمن نفت در سرتاسر جهان هزینه کرده است. اکنون زمان حراست از خودمان است. تعرفه ها امکان قیمت گذاری منصفانه را فراهم می کند. خارج کردن نیروهای نظامی که به منظور حراست از سایر کشورها مستقر شده اند این واقعیت را تصدیق می کند که دوستی و حمایت یک جاده دوطرفه است».

گفتنی است که در لایحه کاسیدی، اجرای تعرفه ها بر واردات نفت از ریاض ظرف ده روز از زمان تصویب این لایحه پیش بینی شده است. این سناتور جمهوریخواه معتقد است که واردات نفت از عربستان سعودی، «کمتر از ۴۰ دلار در هر بشکه نخواهد بود».

این سناتور آمریکایی این گونه استدلال می کند که عرضه مازاد نفت از سوی عربستان به بازار جهانی منجر به کاهش بهای این ماده خام به پایین ترین قیمت خود ظرف ۱۸ سال اخیر شده، و امکان رقابت برای شرکتهای آمریکایی فعال در حوزه انرژی را «غیرممکن» کرده است.

کد خبر 4897159

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha