به گزارش خبرگزاری مهر، باشگاه های قطری حاضرند به ازای قراردادی 2 ساله 5/4 میلیون یورو به این بازیکن بپردازند. البته باشگاه های اماراتی نظیر الوحده، العین، النصر و الوصل هم این بازیکن را می خواهند با این حال به نظر می رسد دو باشگاه قطری القطر و الغرافه از بخت بالاتری برای به خدمت گرفتن کریمی برخوردارند.
برپایه این گزارش، درحال حاضر شماری از بازیکنان مطرح فوتبال جهان نظیر دزایی، لبوف، باتیستوتا، افنبرگ و دی بوئر درفوتبال قطر بازی می کنند و کمیته المپیک قطر 50 میلیون یورو هزینه کرده تا فوتبال این کشور با حضور این بازیکنان رشد کند.
ابوالفضل جلالی مدیربرنامه های علی کریمی گفت: کریمی قصد ندارد در اروپا بماند. فصل آینده بی تردید او را در یکی از تیم های حاشیه خلیج فارس خواهید دید. بیشتر تیم های اماراتی حاضرند کریمی را بخرند اما تیم های عربستانی نظیر الهلال، الشباب و الاتحاد هم برای به خدمت گرفتن این بازیکن تمایل دارند.
نظر شما