۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۱:۲۳

بوش بار دیگر از نوری المالکی حمایت کرد

بوش بار دیگر از نوری المالکی حمایت کرد

رئیس جمهور آمریکا شب گذشته بار دیگر از دولت عراق و اقدامات نوری المالکی نخست وزیر این کشور از یک سال گذشته تا کنون حمایت کرد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از آسوشیتد پرس، درحالی که ابهامات و تردیدها درباره ادامه کار دولت "نوری المالکی" افزایش یافته و شایعاتی مبنی بر احتمال برکناری المالکی به گوش می رسد، اما "جرج بوش" شب گذشته به حمایت از دولت عراق که یک سال از عمر آن می گذارد پرداخت.

بوش با نشان دان اطمینان خود به دولت المالکی اعلام کرد : دولت عراق در طی یک سال گذشته با مشکلات زیادی روبرو بوده است.

در همین رابطه "تونی فراتو" سخنگوی بوش اعلام کرد : دولت آمریکا ضمن حمایت از المالکی از دولت عراق می خواهد که اقدامات خود در برنامه آشتی ملی را افزایش داده و مجلس عراق نیز باید در این کار با دولت همکاری کند.

بوش در حالی از دولت نوری المالکی حمایت می کند که کنگره آمریکا نیز درباره کارایی دولت عراق در حل مشکلات این کشور تردید دارد.

لازم به ذکر است چندی پیش منابع خبری از برگزاری نشست برخی کشورهای عربی از جمله کشورهای حاشیه خلیج فارس و آمریکا در قاهره - پایتخت مصر- با حضور ایاد علاوی نخست وزیر اسبق عراق پرده برداشتند که طی آن راههای سرنگون کردن دولت نوری المالکی و روی کارآمدن مجدد علاوی مورد بررسی و توافق قرار گرفت.   

کد خبر 490342

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha