۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۲۰

معاون اول رئیس جمهور برای پیگیری مصوبات دولت به استان مرکزی سفر می کند

اراک - خبرگزاری مهر : استاندار استان مرکزی گفت : هفته آینده داودی معاون اول رئیس جمهور برای اطلاع از میزان پیشرفت اجرایی مصوبات هیئت دولت به استان مرکزی سفر می کند.

به گزارش خبرنگار مهر در اراک ، عبدالله سهرابی شامگاه دوشنبه در استاندار استان در اراک برگزار شد افزود : در سفر معاون اول رئیس جمهور به استان علاوه بر بررسی میزان عملکرد استان در زمینه مصوبات دولت  12 طرح بزرگ عمرانی ، ورزشی ، صنعتی و کشاورزی در استان به بهربرداری می رسد.

وی با اشاره به اینکه استان در زمینه مصوبات دولت دارای بیش از 85 درصد پیشرفت فیزیکی است اضافه کرد : تلاش برای تحقق کامل مصوبات دولت در استان در حال انجام است.

در این جلسه معاون استاندار و رئیس سازمان مدیرت و برنامه ریزی استان با اشاره به اینکه در سال جاری مدیران باید در هزینه کردهای خود مراقبت و صرفه جویی  را لحاظ کنند خاطرنشان کرد : بر اساس مصوبه دولت خرید خودروهای خارجی ممنوع و خرید خودورهای داخلی باید شامل دو گانه سوز باشد.

حسن صفری یادآور شد : دستگاه های اجرایی باید 20 درصد از فعالیت های خود را که قابلیت قیمت گذاری دارند به قیمت تمام شده به مردم عرضه کنند که این قانون تا سال پیش الزام اجرایی نداشت.

وی تاکید کرد  : دستگاه هایی که نیاز به نیروی انسانی دارند می توانند براساس مقررات پس از اخذ ردیف از سازمان مدیریت و برنامه ریزی افراد با پیمان های معین به کار دعوت کنند.
 

کد خبر 490380

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha