۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۲:۱۱

بازگشت مهاجرین افغانی در سه گروه عمده انجام می شود

خراسان رضوی - خبرگزاری مهر : مدیر کل دفتر امور اتباع و مهاجرین خارج در خراسان رضوی گفت : بازگشت مهاجرین افغانی در سه گروه عمده مهاجرین مجاز و مهاجرین فاقد مدرک که به صورت داوطلبانه خارج می شود و مهاجرینی که هیچ مدرکی ندارد و توسط دولت جمهوری اسلامی ایران به کشور خود هدایت می شوند انجام خواهد شد .

علی جعفری نژاد امروز صبح در نشت هئیت اعزامی کشور افغانستان در مرز دوغارون محل اعزام مهاجرین افغانی در جمع خبرنگاران با اشاره به حسن همجواری و دوستی دیرینه میان کشورهای ایران و افغانستان گفت : همه شرایط بازگشت و و رفاه حال مهاجرین در مسیر بازگشت مهیا بوده و روند بازگشت بدون هیچ مشکلی صورت می گیرد.

عبدالقادر احدی رئیس هیت اعزامی کشور افعانستان نیز در این بازدید مراتب قدردانی و تشکر خود را از دولت جمهوری اسلامی ایران برای همکاری مناسبت در چهارچوب توافقات سه جانبه خروج مهاجرین ابراز کرد و افزود :  برای خروج مهاجرین غیر مجاز افغانی نیز راه حل مناسبی ایجاد شود تا مهاجرین بدون مشکل خاص به کشور خود بازگردند .

در این نشست دواد پنجشیری ‌رئیس اداره کنسولگری وزارت امور خارجه افغانستان با اشاره به روند خوب مهاجرین افغانی به کشور در طول سه دهه گذشته جمهوری اسلامی در پذیرش مهاجرین افغانی دوستی و برادری خود ثابت کرده است و طی 30 سال میزبانی همه جانبه جمهوری اسلامی ایران برای ما ارزشمند است.

وی همچنین ملاقات با رهبران امور خارجه جمهوری اسلامی را مثبت ارزیابی کرد و اظهار داشت : امیدواریم منافع ما و کشور در خصوص مهاجرین افغانی همچنان به خوبی انجام شود و سعی بر توسعه و حفظ روابط دوستانه خود را بیشتر از گذشته دنبال کنیم .

 

کد خبر 490409

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha