۱ خرداد ۱۳۸۶، ۱۶:۵۴

صنعت گردشگری باید دومین فعالیت اقتصادی کشور محسوب شود

صنعت گردشگری باید دومین فعالیت اقتصادی کشور محسوب شود

خراسان رضوی – خبر گزاری مهر : مدیر کل دفتر برنامه ریزی آموزشی سازمان میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گفت : صنعت گردشگری در جهان دومین فعالیت اقتصادی است و در ایران نیز این صنعت باید به عنوان دومین فعالیت اقتصادی محسوب شود.

دکتر مرتضی احمدی امروز در حاشیه نخستین همایش مدیریت تخصصی هتلداری در گفتگو با خبر نگار مهر افزود : در برنامه چهارم توسعه 30درصد رشد در تعداد جذب گردشگر پیش بینی شده است که این امر در چشم انداز 20ساله نیست .

احمدی تصریح کرد : همچنین در این برنامه بازدید 20 میلیون گردشگر در سال از کشور پیش بینی شده و مقرر شده است 5/1 درصد از گردشگران بین المللی را در سطح جهانی جذب کنیم .

وی با اشاره به جاذبه های گردشگری در ایران تصریح کرد : با توجه به آمارهای جهانی 800 میلیون گردشگر سالانه به کشورهای جهان سفر می کنند که از این میان کمتر از 1/0 درصد سهم ایران است و به این منظور ما بر آن شدیم که با توسعه نیروی انسانی و آموزش در این زمینه باعث جذب گردشگر و تقویت این صنعت در کشور شویم.

احمدی از تقویت و پیشرفت در زمینه آموزش های این صنعت خبر داد و اظهار داشت : در زمینه هتلداری آموزش های تخصصی در سه سطح آموزش های مهارتی کوتاه مدت با بیش از 30 عنوان، آموزشهای متوسطه کاردانش با همکاری آموزش و پرورش و آموزش های دانشگاهی در 18 رشته مرتبط با میراث فرهنگی در سه مقطع کاردانی کارشناسی و کارشناسی ارشد صورت می گیرد که راه اندازی مقطع دکترا را نیز به وزارت علوم پیشنهاد داده ایم .

وی با تاکید بر استفاده از تمام ظرفیت های آموزشی کشور و تعامل با دستگاه های آموزشی به منظور توسعه نیروی انسانی در زمینه صنعت گردشگری افزود : منابع گردشگری بسیار غنی داریم و از نیروی انسانی بالقوه ای نیز برخورداریم که امیدواریم با همکاری سازمان ها ، وزارتخانه ها و بخش های عمومی و دیگر نهادها در حوزه آموزش بتوانیم با توجه به استانداردهای جهانی گام برداریم.

کد خبر 490552

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha