به گزارش خبرنگار مهر، مجید فصیحی هرندی عصر شنبه در جلسه شورای اسلامی شهرستان رفسنجان با تبریک حلول ماه مبارک رمضان، اظهار داشت: مقام معظم رهبری این سال را به نام جهش تولید نام گذاشتند؛ ما در سختیها بیشتر توانستیم از عهده مشکلات برآییم لذا امسال هم با توجه به توانمندی ملت بزرگ سال بسیار خوبی در زمینه تولید خواهیم داشت.
فصیحی هرندی به موضوع شیوع کرونا در جهان پرداخت و گفت: در شهرستان رفسنجان همه مردم اعم از کادر درمانی، پزشکان، سازمانهای مردم نهاد، بسیج و … در مقابله با این ویروس منحوس به پا خاستند.
وی افزود: کمیته مبارزه با کرونا در رفسنجان ۶۳ جلسه تشکیل داد و در این راستا اصناف تعطیل شدند و شرکتهای دانش بنیان به تولید مواد ضدعفونی کننده و الکل پرداختند.
فصیحی هرندی ادامه داد: بسیج به همراه نیروهای جهادی، موکب ها و خیریهها به سمت تولید ماسک رفتند، بیش از صدها هزار ماسک تولید شد و وضعیت بسیار خوبی را رقم زد.
فرماندار رفسنجان اظهار کرد: بیمارستان اضطراری و سالن بحران رفسنجان با همت مجتمع مس سرچشمه و شورای اسلامی و شهرداری رفسنجان در حال راه اندازی است تا ضمن نیاز آن در زمان فعلی، در زمان بحرانهای احتمالی آینده هم بتوان از آن استفاده کرد.
فصیحی هرندی ابراز داشت: آزمایشگاه تست تشخیص کرونا در رفسنجان راه اندازی شد که این دو کار بسیار ارزنده است و نشان دهنده جهش تولید است به این معنی که جهش تولید با ایجاد زیرساختهای مورد نیاز اتفاق میافتد.
وی در این زمینه یادآور شد: جمهوری اسلامی با همه سختیها منادی صلح و صفا در منطقه است، با بروز پدیده کرونا همه بخشهای خصوصی، دولتی، سازمانهای مردم نهاد و … در کنار هم فعالیتهای علیه این ویروس را انجام دادند و نشان میدهد که اگر همه کنار هم باشیم و به انسانهای دلسوز و کارآمد فرصت دهیم از عهده مشکلات بر خواهیم آمد.
فرماندار رفسنجان در بخش دیگری از سخنان خود به محصول خوب امسال باغات پسته رفسنجان اشاره و ابراز کرد: امسال محصول خوب پسته را داریم؛ در کنار این فرصت مشکلاتی از جمله تهدید بازار را داریم چرا که میزان پسته مصرف نشده در سال گذشته و تولید امسال بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزار تن است؛ از طرفی دیگر کشورهای دیگر هم این محصول را تولید میکنند ممکن است در بازار جهانی به مشکل مواجه شویم.
فصیحی هرندی اظهار کرد: تهدید بعدی در زمینه پسته، تحریم در انتقال پول است همچنین پیمان سپاری ارزی هم هست که بانک مرکزی برای صادرکنندگان انجام میدهد لذا خواستاریم این مساله از محصولات کشاورزی مخصوصاً از پسته برداشته شود تا به کشاورزان آسیب نرسد.
فرماندار رفسنجان با بیان اینکه شغل اصلی مردم رفسنجان کشاورزی است، ادامه داد: دولت دو کار را برای آنها انجام دهد یکی اینکه دولت پیمان سپاری ارزی را حل و فصل کند و دیگر اینکه بازار جهانی پسته را ساماندهی کند که از این محصول اشباع شده و کشش ندارد.
فصیحی هرندی افزود: اگر بازار جهانی درست نشود و پیمان سپاری ارزی حل و فصل نشود مقداری از محصول میماند؛ آیا کشاورز میتواند پسته اش را نگه دارد در حالی که منابع مالی برای تعمیرات باغات برای محصول سال آینده را ندارد.
وی تصریح کرد: پیگیری کنیم تا شبکه بانکی، وزارت اقتصاد و بانک مرکزی با تخصیص اعتبارات کم بهره کشاورز را توانمند سازند تا بتواند محصول خوبی برداشت و به موقع به فروش برساند و در تعمیرات باغ خود با عدم نقدینگی مواجه نباشد.
نظر شما