به گزارش خبرنگار مهر، نوید دانایی بعدازظهر دوشنبه در دومین نشست خبری ویدئو کنفرانسی خود به مناسبت هفته سلامت و مهمترین رویدادهای دانشگاه علوم پزشکی سمنان پیرامون این موضوع ضمن بیان اینکه اکثر پروژهها در حوزه بهداشت به نقطه نهایی خود رسیدند، ابراز داشت: تاکنون حدود ۴۰ پروژه بهداشتی در حوزه مدیریت تحت این دانشگاه افتتاح شد و باقی این پروژهها ۱۰ الی ۱۱ مورد طی چندماهه آینده با تأمین منابع به بهرهبرداری خواهند رسید.
وی ضمن بیان اینکه تکمیل سه پروژه بزرگ بهداشت و درمان سوختگی، سرطان و ۱۵ خرداد مهدیشهر را امسال در استان ادامه خواهیم داد، افزود: تجهیز بیمارستانها با خرید دستگاههای پیشرفته در دستور کار قرار دارد که بتوانیم هر دو ماه یک دستگاه جدید را در مراکز درمانی به بهرهبرداری برسانیم که امیدواریم این وعده محقق شود.
آماده سازی بخش ایزوله کرونا در استان سمنان
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان ضمن بیان اینکه در کنار مجموعه دانشگاه، همت خیران توانست بسیار به تکمیل بهداشت و درمان کمک کند، ابراز داشت: سه دستگاه اکو و سونو در بیمارستانها از ابتدای سال تاکنون به بهرهبرداری رسید و امیدواریم مردم داخل استان در حوزه گوارش و تنفس بتوانند این خدمات را دریافت کنند و از مراجعه بیماران به تهران جلوگیری شود.
دانایی ضمن بیان اینکه آمادهسازی بخشهای ایزوله تنفسی در سه بیمارستان تخصصی دنبال میشود، تصریح کرد: به دنبال طراحی برنامهای هستیم تا در کنار بیماری کرونا سایر بیماران را نیز بتوانیم در شرایط ایمن درمان کنیم و در این راستا معتقدیم باید فعالیت بخشهای داخلی را به بیمارستانها بازگرداند.
وی ضمن بیان اینکه در شهرهای گرمسار و دامغان بیماران در همان بیمارستانی که کرونایی ها حضور دارند سایر بیماران نیز بستری شدند، افزود: آخر این هفته بیماران کرونا از بیمارستان کوثر به بخش جدید کرونایی منتقل میشوند و در بیمارستان ولایت دامغان و معتمدی گرمسار نیز برنامهای طراحیشده تا بتوان از امکانات شهرستان به بهترین نحو استفاده کرد.
شروع فاز دوم غربال گری بیماران کرونایی
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بابیان اینکه فاز دوم غربالگری بیماری کرونا از چهار روز پیش شروعشده است، ابراز داشت: در این طرح از افراد دارای علائم خفیف بیماری مجدد تست گرفته خواهد شد و درصورتیکه دارای علامت مشکوک باشند میبایست قرنطینه را رعایت کنند لذا هدف از اجرای این طرح شناسایی بیماران همراه با قرنطینه است تا با قطع زنجیره بتوان بهسلامت جامعه کمک کرد.
دانایی ضمن بیان اینکه در مرحله مدیریت بیماری حوزه تحت مدیریت دانشگاه هستیم، تصریح کرد: کمکم باید به این شرایط عادت کنیم که تا زمانی دارو و واکسن مناسب تهیه نشده باید با آن زندگی کنیم و آرامآرام اقداماتی صورت گیرد تا بتوانیم بیماری را کنترلشده حفظ کنیم و دراینبین مهم است که بدانیم چه طور باید در کنار ویروس زندگی کرد.
وی ضمن بیان اینکه با باز شدن کسبه، پاساژها و سایر مراکز، شاهد حضور هر چه بیشتر مردم در شهرها هستیم، افزود: رعایت نکات بهداشتی توسط مردم نکتهای که بسیار حائز اهمیت است و از رسانهها نیز درخواست میشود نسبت به این موضوعات توجه بیشتری داشته باشند.
روند کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری کرونا
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان بابیان اینکه باید کمک کرد تا مردم با آرامش خاطر به بیمارستانها مراجعه کنند، ابراز داشت: باید بتوان بقیه بیماریها را نیز در خلال کرونا مدیریت کرد لذا ما نیز تعهد خواهیم داشت تا همه پروتکلهای بهداشتی را بهدقت رعایت کنیم تا بیماران آسیب نبینند لذا در حال حاضر طبق پروتکلها کاهش مرگومیر و کاهش خطر بیماری در استان روند خوبی دارد.
دانایی ضمن بیان اینکه شرایط بیماری کرونا نباید برای مردم عادیسازی شود، تصریح کرد: عدم رعایت بهداشت توسط مردم میتواند این خطرات را نیز به دنبال داشته باشد که مجدد با پیک جدید بیماری مواجه شویم اما از سویی باید به مردم امید بخشید که در کنار این خطرات باید زندگی عادی را نیز دنبال کرد.
وی در پاسخ به این پرسش که با توجه به اعلام ۱۱ مورد فرد مشکوک به کرونا در یک روز برای مهدیشهر آیا این شهرستان در مرحله ریسک قرار دارد، افزود: با توجه به اینکه مجموعهای از استان هستیم آمارها بهصورت شهرستانی اعلام نمیشود اما برای مهدیشهر به دنبال فرایند جدید بیماریابی بسیار فعال هستیم و تا زمانی تست فرد مثبت نشود جزو آمار محسوب نخواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی سمنان در پاسخ به پرسش خبرنگار مهر مبنی بر برگزاری آزمون دستیاری پزشکی در سمنان، اضافه کرد: سال قبل نیز به دلیل مشکلاتی در وزارت خانه شرایط برگزاری این آزمون در سمنان برگزار نشد اما امسال با توجه به بیماری کرونا و عدم تجمع افراد وزارت بهداشت در حال برنامهریزی برگزاری الکترونیک آزمون است که بهصورت کتبی درخواست را ارسال و پیگیر آن خواهم بود.
نظر شما