علیرضا وارثی در گفتگو با خبرنگار مهر با اعلام اینکه بیش از ۱۰۰ هزار نفر در خانوار تحت پوشش بهزیستی استان قزوین هستند اظهار کرد: یکی از مشکلات افراد تحت پوشش ما که در میانگین ۱۸ تا ۵۵ سال قرار دارند نداشتن مهارت کافی برای اشتغال است.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین ادامه داد: ۲۸ هزار معلول در استان وجود دارد که از این تعداد ۱۷ هزار و ۸۶۳ نفر معلول خفیف و متوسط هستند که این گروه از معلولان توان اشتغال را دارند.
وی سپس با اعلام اینکه دو هزار و ۳۹۵ نفر زن سرپرست خانوار و دو هزار نفر بهبودیافته اعتیاد و دو هزار نفر فرزندان بی سرپرست و بدسرپرست در استان قزوین تحت پوشش سازمان بهزیستی قرار دارند گفت: بخش اعظم افراد خانواده بزرگ بهزیستی استان که ۷۰ درصد این افراد را در بر میگیرد متأسفانه فاقد مهارت هستند.
وارثی بیان کرد: در سال ۹۸ تعهد اشتغال بهزیستی استان ۶۷۰ نفر بود که در این راستا برای ۷۰۲ نفر با احتساب قانون سه درصد، تسهیلات بانکی، بیمه خویش فرمایی و غیره برای جامعه هدف اشتغال ایجاد شد که مستلزم مهارت حرفهای است.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین تصریح کرد: پراکندگی مراکز فنی و حرفی ای مطابق پراکندگی جامعه هدف ما نیست بنابراین توسعه بخش خصوصی لازم است از مرکز شهر به حاشیه شهرها و روستاها وارد شود.
وی تاکید کرد: رشتههای آموزشی فنی و حرفهای نیازمند به روز شدن، کاربردی شدن و مطابق بازار کار و نیاز مردم است.
وارثی گفت: متأسفانه بیشتر رشتههای فنی و حرفهای در بهزیستی کارآمد نیست.
مدیرکل بهزیستی استان قزوین افزود: امکان بهره مندی تعدادی از افراد تحت پوشش بهزیستی از جمله نابینایان و ناشنوایان از رشتههای مهارت سازمان فنی و حرفهای وجود ندارد
وی بیان کرد: با توجه به اینکه در حال حاضر بخشی از آموزشهای مهارتی سازمان فنی و حرفهای بصورت آزاد ارائه میشود امکان پرداخت هزینهها از سوی مددجویان بهزیستی وجود ندارد و اگر برای آموزش افراد تحت پوشش بهزیستی یارانه ارائه و این آموزشها رایگان صورت بگیرد استقبال بیشتری از دورههای مهارت آموزی صورت میگیرد.
نظر شما