به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا شانه ساز، افزود: در ابتدای شیوع کرونا در کشور با مشکلات متعددی در تامین اقلام و لوازم حفاظتی کادر درمان کشور مواجه بودیم.
وی ادامه داد: ظرفیت تولید لباسهای ایزوله با پارچه وارداتی قبل از بحران کرونا ۲ تا ۵ هزار دست بود که با شیوع بیماری، نیاز کشور به ۱۰۰ هزار دست در روز رسید.
شانه ساز گفت: در آن برهه از زمان برای محافظت از پرسنل حتماً باید این لباسها تامین میشد که با برنامهریزیهای صورت گرفته و همکاری بسیج اصناف، سازمان انرژی اتمی، وزارت بهداشت، صنایع پتروشیمی، صنایع نساجی و…، توانستیم علاوه بر خودکفایی در تولید پارچه، لباسهای جدیدی را در هفت ورژن طراحی کنیم که از بیرون کاملاً نفوذ ناپذیر و از درون قابلیت تنفس داشت.
رئیس سازمان غذا و دارو، تاکید کرد: کشوری که در حوزه تامین لباسهای ایزوله ۱۰۰ درصد وابسته بود در عرض کمتر از دو ماه توانست علاوه بر تامین نیاز داخل به فکر صادرات باشد. تحقق این مهم کار بزرگی است که با فعالیت تیمی منسجم صورت گرفت و حاصل این شد که توانستیم لباسهای مورد نیاز کادر درمان را در عالیترین سطح کیفیت تولید کنیم.
شانه ساز با تاکید بر اینکه لباسهای ایزوله تولید داخل یک پنجم قیمت نمونههای خارجی را دارند، گفت: به این ترتیب با خودکفایی در تولید لباس مورد نیاز کادر درمان، در مبارزه با کرونا حماسه آفریده شد.
نظر شما