به گزارش خبرنگار مهر، علی درویش پور بعدازظهر سه شنبه در جلسهای با حضور جمعی از تشکلها، انجمنهای صنفی و مدیران تأسیسات گردشگری استان البرز، اظهار کرد: باید چاره اندیشی کنیم تا ظرفیتهای بالقوه در بخش گردشگری استان بالفعل شود.
وی با اشاره به اینکه رونق و توسعه البرز نیاز به حرکت به سوی حوزه گردشگری دارد، گفت: اکنون وضعیت استان در این حوزه مطلوب نیست و باید با هم پیمان شدن با یکدیگر این شرایط را تغییر دهیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز با این توضیح که کرج از دیرباز نگین سبز کشور بوده است، گفت: رودخانههای آب شیرین، آبشارها و اقلیم مناسب موجب شده که در چند دهه جمعیت کرج و به تبع استان البرز چند برابر شود.
درویش پور با این توضیح که سالی دهها میلیون مسافر از طریق محورهای مواصلاتی البرز از جمله کرج - قزوین و کرج - چالوس به سمت استانهای دیگر تردد میکنند، گفت: باید چاره اندیشی کنیم تا از ظرفیتهایی مانند بوم گردی در استان استفاده کنیم، بسیاری از روستاهای استان حتی از دهکدههای کشور سوئیس نیز چشم اندازهای بهتری دارد که باید در قالب بوم گردی به آن پرداخت.
وی با تاکید بر اهمیت تقویت حضور گردشگران در استان البرز به ظرفیتهای گردشگری از جمله تالاب صالحیه، تپه ازبکی، کاخ مروارید و تپههای رنگین کمانی اشتهارد اشاره کرد و گفت: هر وجب از جغرافیای استان البرز بکر است، در این میان شهری مانند طالقان به تنهایی ظرفیتی دارد که برای جذب گردشگر به استان البرز کافی است.
درویش پور گفت: با طراحی جشنوارهها و برگزاری نمایشگاه باید کاری کنیم تا جمعیت ۲۰ میلیونی از پایتخت را به سمت کرج جذب کنیم تا سرمایه گذاران نیز با دیدن جمعیت بالای مسافران رغبت پیدا کنند که در حوزه گردشگری این استان سرمایه گذاری کنند. البرز خرده فرهنگهای اصیل ایرانی دارد که این مهم در برپایی جشنواره اقوام یک فرصت است.
وی با تاکید بر اهمیت مطالبات گردشگری از دهیاران در راستای ایجاد مواردی مانند موزههای مردم شناسی با تکیه بر اعتبارات روستایی، افزود: البرز قطب کشاورزی است، به نمایشگاهها و جشنوارههای گل و گیاه در این رابطه نیاز است.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری البرز گفت: ناوگان هوایی و زمینی خوب در این استان یک فرصت و ظرفیت برای رفع مشکلات حوزه گردشگری است، باید از توان و منابع داخلی برای تقویت این بخش استفاده کنیم و منتظر اعتبارات ملی نباشیم.
نظر شما